Home > Video. Kamping Kitsch gaat opnieuw door: 21 augustus in Kortrijk

Video. Kamping Kitsch gaat opnieuw door: 21 augustus in Kortrijk

Geschreven op 1 juni 2021 om 07:57 door Mario De Wilde

Kamping Kitsch Club, het grootste verkleedfestival van het land is back! Deze zomer viert het festival zijn 10e verjaardag op zaterdag 21 augustus op de Lange Munte in Kortrijk. “We zijn blij dat we eindelijk weer mogen buiten spelen” aldus Mc Drummer! Het beloofd een legendarische verjaardagseditie te worden voor een selecte 15.000 feestvierders!

“Corona? Geef mo een geweune pinte…” klinkt het op de voorstelling van Kamping Kitsch Club 2021! Het festival kondigt zijn 10e verjaardagseditie aan, en het beloofd alvast een legendarische editie te worden! De volledige affiche zal pas later bekend gemaakt worden, maar er zal weer voor elk wat wils zijn met diverse podia vol vertier en plezier! Wie er wil bij zijn deze zomer zal snel moeten zijn, want deze “limited edition” is slechts voor 15.000 feestvierders, ofte ongeveer de helft van de initiele 30.000 die de organisatie pre-corona voor ogen had…

Hoewel de vraag dit jaar veel groter zal zijn dan het aanbod aan beschikbare tickets hheeft de organisatie beslist om deze aan democratische prijzen te houden! “We willen iedereen de kans geven om op 21 augustus samen met ons van het leven te genieten!” Tickets zullen te koop aangeboden worden vanaf 15EUR en dit op woensdag 9 juni om 12uur via www.kampingkitschclub.be! De line up en andere informatie zullen verschijnen via de instagram @kampingkitschclub en de facebook pagina van het festival.

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.