Home > Kamal Kharmach moeit zich in For Freedom Museum van Ramskapelle

Kamal Kharmach moeit zich in For Freedom Museum van Ramskapelle

Geschreven op 16 oktober 2020 om 07:08 door Mario De Wilde

Komende woensdag 21 oktober 2020 om 20.40 uur kun je op Eén zien hoe Kamal Kharmach de werking van het For Freedom Museum in Ramskapelle onder handen neemt. In Andermans Zaken gaat Kamal langs bij Vlaamse ondernemingen in nood om hun rendabiliteit te verhogen. Kamal is naast stand-upcomedian immers ook docent Bedrijfseconomie aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen en zelf een succesvol ondernemer. Dankzij de knowhow van diverse deskundigen en de praktische feedback van Kamals studenten krijgen Freddy en Danny Jones heel wat interessante tips aangereikt om nog meer bezoekers naar hun privémuseum te lokken.

1 miljoen kijkers

Gemiddeld kan het tv-programma Andermans Zaken op zowat 1 miljoen kijkers rekenen. De uitzending alleen al betekent dan ook voor het For Freedom Museum een nationale promotie van onschatbare waarde. De waarderingscijfers voor het For Freedom Museum bij Tripadvisor gaan ondertussen in stijgende lijn en ook de tijdelijke tentoonstelling Helden van de Noordzee die liep tot 6 september 2020 is wegens succes al verlengd tot volgend jaar.

Helden van de Noordzee

Nog tot 3 januari 2021 kun je in het For Freedom Museum de tijdelijke tentoonstellling Helden van de Noordzee – Vissers & Mijnen bezoeken. De expo is een concept van curator Christophe Floré die ook ieder jaar het Internationaal Cartoonfestival in de badplaats op een heel creatieve manier in een specifieke artistieke vorm giet.

Tijdens WO II kwamen meer dan 200 Vlaamse vissers om toen hun schip op een mijn liep. Als bezoeker beleef je in het For Freedom Museum hun ervaringen en besef je dat 75 jaar na de bevrijding het gevaar voor mijnen en bommen op de zeebodem nog steeds een bedreiging is voor onze vissers. Helden van de Noordzee vormt dan ook niet alleen een ode en eerbetoon aan hen die tijdens de Tweede Wereldoorlog het leven lieten om de bevolking te sparen van de hongersnood maar ook aan de huidige generatie vissers die een van de gevaarlijkste beroepen uitoefenen om ons dagelijks verse vis en schaaldieren op ons bord te bezorgen.

Reservatie verplicht

Reserveer je bezoek aan het For Freedom Museum zo vlug mogelijk via https://forfreedommuseum.be want na de uitzending van Andermans Zaken op woensdagavond 21 oktober 2020 zal het ongetwijfeld storm lopen voor de diverse fascinerende vaste en tijdelijke bezienswaardigheden in dit boeiende Knokke-Heistse museum.

1 reactie

Etienne Verschueren
Geschreven op 2020-10-18 20:28:24
Zeker allemaal kijken. Deze mensen verdienen het!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.