Home > ‘k Ga zeggen, Walter’: noteer zaterdag 4 maart voor de 2de editie van de Brugse Popmuziekquiz

‘k Ga zeggen, Walter’: noteer zaterdag 4 maart voor de 2de editie van de Brugse Popmuziekquiz

Geschreven op 10 februari 2023 om 09:53 door Mario De Wilde

Plan – regionale werkgroep Brugge pakt uit met de tweede editie van de Popmuziekquiz. De opbrengst gaat deze keer naar de projecten in Bolivië die ervoor zorgen dat meisjes toegang hebben tot kwaliteitsonderwijs, werkgelegenheid en ondernemerschap, en dat ze vrij van geweld in hun gemeenschappen kunnen leven. Quizzen voor een goed doel zoals dat heet….

“Het is een toegankelijke quiz voor iedereen die wat van popmuziek kent, door de jaren heen maar een Jan Delvaux hoef je niet te zijn”, zegt Plan-vrijwilliger Emmanuel Van Houtte. De quizvragen worden afgevuurd door Luc Knockaert, die al vele quizzen heeft georganiseerd de voorbije 20 jaren. “Nog geregeld organiseer ik quizzen ten voordele van goede doelen, waarbij naar de algemene kennis gepeild wordt. Maar de popmuziekquiz is nu helemaal mijn dada met alleen maar vragen over popmuziek, van 1960 tot nu, van Abba tot ZZ Top en Camille mag er ook al bij. Het komt er simpelweg op aan titels of artiesten te herkennen, soms met een extra tip er bovenop ; ook is er een fotoronde voorzien”, aldus quizmaster Luc Knockaert.


Praktische informatie
De quiz vindt plaats op zaterdag 4 maart in de polyvalente zaal van Wijkcentrum Xaverianen, Xaverianenstraat 3 te Sint-Michiels. Aanvang stipt om 19 u. Inschrijven gebeurt in teams van maximum 5 personen via planbrugge@gmail.com en door storting van minimaal 25 euro per team op rekeningnummer BE80 7340 4676 0877 van Plan werkgroep Brugge, met vermelding van de naam van de ploeg. De organisatie belooft jou een gezellige quizavond onder muziekliefhebbers en je steunt het goede doel. Hopelijk is het bedrag voor de projecten in Bolivië terug boven de duizend euro.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.