Home > Jules Destrooper uit Lo-Reninge steunt bijna 400 verenigingen en goede doelen

Jules Destrooper uit Lo-Reninge steunt bijna 400 verenigingen en goede doelen

Geschreven op 29 september 2022 om 14:30 door Mario De Wilde

Dat Jules Destrooper niet alleen heerlijke koekjes bakt, maar ook een hart voor verenigingen en goede doelen heeft, is al jaren bekend. De Belgische koekjesfabrikant werkt voor het tweede jaar op rij samen met het online platform TROOPER, waarmee verenigingen of goede doelen geld kunnen inzamelen via de verkoop van de ambachtelijke Jules Destrooperkoekjes. De actie vorig jaar was alvast een groot succes. Meer dan 388 verenigingen en goede doelen zamelen intussen al geld in door koekjes van Jules Destrooper te verkopen aan sympathisanten, vrienden, buren en familieleden. Deelnemende organisaties vind je via www.trooper.be

Met de verkoop helpt Biscuiterie Jules Destrooper verenigingen en goede doelen aan extra inkomsten, want per verkochte koekjesdoos geeft de Belgische koekjesfabrikant de verenigingen een straffe commissie. Intussen verkopen al maar liefst 388 verenigingen en goede doelen in heel België Jules Destrooperkoekjes via Trooper. Dat kan van ‘offline’: van deur tot deur of door het optrommelen van vriendinnen en familieleden óf via het online platform op www.trooper.be. Nog tot en met 25 oktober kan je vier verschillende koekjesdozen kopen, ter voordele van een bepaalde vereniging. De vereniging of het goede doel met het grootste verkoopbedrag op het einde van de actie, wint naast het geldbedrag ook nog eens een luchtballonvaart voor 8 personen, geschonken door Jules Destrooper.

Laurence Depondt, verantwoordelijke voor verenigingen bij Jules Destrooper: “Ons doel is om te bouwen aan een waardevolle samenwerking met verenigingen om hen te steunen in de prachtige initiatieven die ze ondernemen. Dankzij ons partnership met Trooper hebben wij de mogelijkheid om lokale, impactvolle initiatieven over heel Vlaanderen te steunen.”

Jos Donvil, CEO Trooper: “De Jules Destrooper-actie was vorig jaar een succes, met in totaal 321 deelnemende verenigingen. Redenen genoeg voor Trooper om opnieuw in zee te gaan met Jules Destrooper, want ons doel is zoveel mogelijk verenigingen en goede doelen aan extra inkomsten helpen. Via trooper.be kan iedereen die online shopt trouwens het hele jaar door geld inzamelen voor een vereniging of goed doel naar keuze zonder dat het jou als particulier ook maar één eurocent meer kost, acties als deze zijn een mooie aanvulling. Je vereniging aansluiten bij Trooper kan gratis.”

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.