Home > Jubileumfeest van Krinkels Zedelgem en Krinkels België

Jubileumfeest van Krinkels Zedelgem en Krinkels België

Geschreven op 30 oktober 2023 om 07:35 door Mario De Wilde

Afgelopen weekend vond het jubileumfeest ter ere van het vijfjarig bestaan van Krinkels Zedelgem en het 55-jarig bestaan van Krinkels België plaats in het depot van Krinkels Zedelgem. Zowel de burgemeester als de gouverneur benadrukten het cruciale belang van het aanpakken van klimaatverandering. Het ontharden van stedelijke gebieden en het creëren van meer ruimte voor de groene sector maken integraal deel uit van de oplossing. Ze onderlijnden dat zowel op gemeentelijk als provinciaal niveau aanzienlijke uitdagingen op de agenda staan, en Krinkels een actieve rol zal spelen bij het aanpakken van deze uitdagingen. Dankzij de centrale ligging van Krinkels Zedelgem in de provincie krijgen 75 medewerkers de gelegenheid om hun eigen regio steeds groener en aantrekkelijker te maken.

Duurzaamheid en milieubewustzijn stonden centraal tijdens het evenement, waarbij Krinkels de nadruk legde op ontharding en vergroening als kernexpertise. Het bedrijf wilde gemeenten en intercommunales laten zien hoe zij kunnen bijdragen aan een duurzamere leefomgeving voor hun inwoners. Het was ook de gelegenheid om de samenwerking met scholen en studenten te verstrekken. Krinkels informeerde scholen in de regio over stages, bedrijfsbezoeken en andere kansen om jong talent te betrekken in de sector.

Het jubileumfeest markeerde niet alleen de mijlpalen van Krinkels Zedelgem en Krinkels België, maar ook het voortdurende engagement van Krinkels om bij te dragen aan een betere leefomgeving voor iedereen. Foto: Krinkels

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.