Home > Joost Ramaut (50) neemt na 15 jaar afscheid als voorzitter van Feestcomité Kristus Koning

Joost Ramaut (50) neemt na 15 jaar afscheid als voorzitter van Feestcomité Kristus Koning

Geschreven op 13 november 2023 om 14:22 door Mario De Wilde

Na 15 jaar namt Joost Ramaut (50) afscheid als voorzitter van het Feestcomité Kristus Koning bij Brugge. In 2008 werd Feestcomité Kristus Koning met name door Joost Ramaut boven de doopvont gehouden. Samen met een team van enthousiaste buren werden een heel resem activiteiten georganiseerd. Van de gezellige buurt-barbecues in het Visartpark, of de kwissen met verkleedde kwismasters, tot een ware Kristus Koning Schlager-parade. Alle buren danken Joost om zich al die jaren met zoveel enthousiasme in te zetten vóór en zeker ook evenveel achter de schermen.

Na een onvergetelijk afscheid van Joost, in ware Schlager-stijl, neemt Griet Cappelle (44) de fakkel over als voorzitter van het Feestcomité. Griet is al jaren actief in de buurt, was o.a. organisator van het in Brugge gekende Bal Populair en bedacht ook de Welkomzakjes voor de nieuwe buren. Een initiatief waarbij nieuwe buren een totebag krijgen met info over de buurt en het Feestcomité Kristus Koning en leuke gadgets of kortingsbonnen van de lokale handelaars.

Ze slaagde er ook in om samen met de buren hun volledige straat met een doorlopende kerstslinger van 30.000 lampjes op te vrolijken in de donkere dagen. Griet staat te popelen om haar enthousiasme niet alleen voor haar straat, maar voor de hele buurt Kristus Koning in te zetten. Dat kan er natuurlijk niet alleen. Om het nieuwe werkjaar te starten, wordt daarom een laagdrempelige brainstormavond georganiseerd waar iedereen uit de buurt welkom is. Samen gaan we bekijken wat het Feestcomité nog meer voor de buurt kan betekenen.

Dus, woon jij in de beurt en heb je nog een leuk idee (groot of klein), heb je zin om wel eens mee te werken, ben je creatief, schrijf je graag een artikeltje, zou je het krantje graag lay-outen, heb je wat IT-skills om een website of inschrijvingssysteem op te zetten, …, of ben je gewoon heel enthousiast? Stuur dan zeker een mailtje naar grietcappelle@hotmail.com

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.