Home > Jongeren van Koninklijk Werk Ibis, De Bolle en De Brem als basketters bij Filou Oostende

Jongeren van Koninklijk Werk Ibis, De Bolle en De Brem als basketters bij Filou Oostende

Geschreven op 16 november 2023 om 11:24 door Mario De Wilde

De Haven van Oostende organiseerde gisteren een sportief, maar vooral onvergetelijk evenement bij basketbalclub Filou Oostende voor de kinderen van Koninklijk Werk Ibis, De Bolle en De Brem. Drie organisaties uit Oostende die zich inzetten voor jeugdzorg. De kinderen maakten op een unieke manier kennis met basketbal door voorafgaand aan de Champions League match tegen Oldenburg, zelf de kneepjes van het vak te leren. Aansluitend konden ze genieten van de overwinning van Filou Oostende.

Het nastreven van het bijdragen tot het maatschappelijk belang van Haven Oostende is ingebed in de bedrijfscultuur. Dit manifesteert zich op diverse vlakken. De maatschappelijke rol die Haven Oostende opneemt, reikt ver. Het heeft daarnaast ook een sportief kantje. Vorig jaar organiseerde Haven Oostende nog een evenement voor de kinderen van Koninklijk Werk Ibis, De Bolle en De Brem – begeleidingscentra in Oostende waar jongeren worden opgevangen omwille van een moeilijke thuissituatie – samen met sportambassadeurs Quinten Bossche en Emma Plasschaert. Dit jaar trokken ze met de kinderen naar basketbalclub Filou Oostende.

Het plezier en de unieke belevenis voor de kinderen van Koninklijk Werk Ibis, De Bolle en De Brem stonden deze hele avond centraal en waren een succes.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.