Home > Jong Male wordt straks 50 jaar en dus Koninklijk en zoekt oud-leden voor groots feest

Jong Male wordt straks 50 jaar en dus Koninklijk en zoekt oud-leden voor groots feest

Geschreven op 7 juli 2023 om 11:51 door Mario De Wilde

Vanaf 1 juli 2023 kan Jong Male V.V. bij Brugge zijn 50ste verjaardag van het lidmaatschap bij de KBVB noteren. 50 jaren (zegge en schrijve een halve eeuw) onafgebroken met meerdere elftallen in competitie te hebben aangetreden is toch een prestatie, dat naar traditie, ook ‘koninklijk’ mag genoemd worden. Dergelijk feit laat de club van voorzitter Guido Vandille dan ook niet zomaar voorbij gaan. Op zaterdagmiddag 26 augustus start er groots feestprogramma met iedereen die de voorbije 50 jaar de kleuren van Jong Male verdedigd heeft.

Hieronder geven we alvast een kort overzicht van dit programma en de mogelijkheden om contact op te nemen voor iedereen die Jong Male een warm hart toedraagt.

-Vanaf 13 uur : jeugdwedstrijdjes met eigen leden + uitreiking herinneringsmedaille,
-Vanaf 16 uur : (wandel-)voetbalpartijtjes met voormalige spelers van Jong Male V.V. Hiervoor doet het bestuur een warme oproep tot voormalige spelers om zoveel als kan deel te nemen aan die ontspannende partijtjes, hetzij wandelvoetbal of voetbal op eigen tempo. Alles gaat door op het kunstgrasveld en voor iedere deelnemer is er een herinneringsmedaille. Alle info bij vandille.guido@gmail.com
-Vanaf 17.30 uur : huldiging en toespraken o.a. door afvaardiging van het Bestuur van het stadsbestuur van Brugge.
-Vanaf 18 uur : start BBQ – iedereen is hiervoor uitgenodigd, mits aankoop van een kaart aan 25€ per persoon (dranken niet inbegrepen) – te verkrijgen via het nummer 050.356264 of bij onze G.C. 0478/619513 (na de werkuren),
-Vanaf 20 uur : live optreden van EDJE SKA en DE PILCHARDS – toegang gratis voor iedereen –
-Vanaf 22 uur : afterparty met DJ.

Intussen kunnen er op bijgaande foto’s uit de oude doos (met dank aan Franky Van Belleghem)  al volop historische herinneringen opgehaald worden.

 

2 reacties

Jean-Baptist BULTYNCK
Geschreven op 2023-07-14 13:20:35
Beste Jong Male-leden, Vooreerst een gelukkige '50-ste verjaardag' gewenst! Schitterend initiatief om vele leden nog eens samen te brengen! Heel veel succes gewenst met jullie initiatief! Jean-Baptist (oud-jeugdtrainer)
Franky Van Belleghem
Geschreven op 2023-07-07 18:43:36
Prachtig artikel Mario.

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.