Home > Jong Male speelt bekermatch tegen Wevelgem komende woensdag ipv zondag

Jong Male speelt bekermatch tegen Wevelgem komende woensdag ipv zondag

Geschreven op 4 augustus 2023 om 08:47 door Mario De Wilde

De bekerwedstrijd van Jong Male tegen eerste provincialer Wevelgem City A, die oorspronkelijk overmorgen zondag 6 augustus op het programma stond, wordt verschoven naar woensdagvond 9 augustus 2023 om 19 uur en dat op het terrein van Jong Male V.V. Deze verschuiving is doorgevoerd omdat Wevelgem City A zondag verder bekert in de Beker van België. De uitslag van de vorige bekerwedstrijd van de opponenten : FC Lichtervelde – Jong Male V.V. 1-3 terwijl Wevelgem City A zwaar de boot inging tegen FC Lendelede 0-3. Intussen blijft het voor de groenwitten van voorzitter Guido Vandille aftellen naar de grootste viering (Jong Male wordt ‘Koninklijk’) op zaterdag 26 augustus.

Inderdaad, op zaterdag 26 augustus 2023 start er vanaf de middag een gevarieerd programma om dit op passende wijze te vieren. Hieronder geven wij een kort overzicht van dit programma en ook verduidelijken wij wat wij zoeken of verlangen inzake bepaalde onderdelen ervan. Lees even mee :

-Vanaf 13 uur : jeugdwedstrijdjes met eigen leden + uitreiking herinneringsmedaille,
-Vanaf 16 uur : (wandel-)voetbalpartijtjes met voormalige spelers van Jong Male V.V. (hier vragen wij uw medewerking om in uw medium te melden daar wij de contactgegevens van heel veel voormalige spelers niet hebben en wij bij deze hen oproepen zich te melden dat zij wensen deel te nemen aan deze partijtjes, hetzij wandelvoetbal of voetbal op eigen tempo – alles gaat door op het kunstgrasveld) – voor iedere deelnemer is er een herinneringsmedaille,
-Vanaf 17.30 uur : huldiging en toespraken o.a. door afvaardiging van het Bestuur van de Stad Brugge,
-Vanaf 18 uur : start BBQ – iedereen is hiervoor uitgenodigd mits aankoop van een kaart aan 25€ per persoon (dranken NIET inbegrepen) – te verkrijgen via het nummer 050.356264 of bij onze G.C. 0478/619513 (na de werkuren),
-Vanaf 20 uur : live optreden van EDJE SKA en DE PILCHARDS – toegang gratis voor iedereen –
-Vanaf 22 uur : afterparty met DJ.

Nog even het sportieve nieuws: Staan op non actief : Birger Longueville (werkomstandigheden), Cedric Simoens (te veel last aan voeten) en Alex Patris (werkomstandigheden). Kwamen onlangs de ploeg, die vorig jaar derde eindigde, versterken: Laurenz Simoens (VK Westhoek) en Jason Vandelannoite (SK Oostnieuwkerke). Die komen bovenop de al eerdere versterkingen Arno Lycke, Dani Cleophas, Germaj Rousseau, Milan Ruysschaert, Jan Verhelst (terug van KSK Zwevezele) en Quinten Carels (terug uit de USA – studies en voetbal) terwijl Vittor Masselus als doelman terugkeert na een zware kwetsuur.

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.