Home > Jeugdhuis Jakkedoe uit Desselgem strikt Compact Disk Dummies voor 50-jarig jubileum

Jeugdhuis Jakkedoe uit Desselgem strikt Compact Disk Dummies voor 50-jarig jubileum

Geschreven op 24 augustus 2023 om 06:43 door Mario De Wilde

Het weekend van 22 september belooft een knaller van formaat te worden. Het hele weekend viert Jeugdhuis Jakkedoe namelijk hun 50 jarig bestaan. Desselgem moet en zal daveren want de gebroeders Coorevits – beter
bekend als Compact Disk Dummies – staan op 23 september in OC De Coorenaar. De jongens keren voor het eerst
terug naar hun roots en spelen zo na lange tijd nog eens op eigen bodem. Reeds 50 jaar bestaat Jeugdhuis Jakkedoe en dat kan men niet ongemerkt voorbij laten gaan. De vrijwilligers en beroepskrachten organiseren het weekend van 22 september een resem aan festiviteiten. Zo starten ze op vrijdag met een officiële receptie in het jeugdhuis gevolgd door een gratis fuif met als headliner Skumic. Hij deelt die avond het podium met lokaal dj-talent. Ex-voorzitters Kenny en Koen openen met ‘Discobar Fever 105’ en worden gevolgd door Noise, Mitras en duo Skrenny & Sildo. Op zaterdag worden de festiviteiten verplaatst naar OC De Coorenaar.

Daar bijt lokale band ‘Rebel Racer’ de spits af en passeren namen zoals Low G, Barno Koevoet & the Duijmschpijkers, The Happy Suspended, We Are Prostitutes en sKRULlex de revue. Opvallende headliner daar zijn Compact Disk Dummies. De gebroeders Coorevits die hun roots in Desselgem vinden, stonden eerder deze zomer al op Rock Werchter en Pukkelpop en zakken voor het 50 jarig bestaan van het jeugdhuis af naar Desselgem. Het feestweekend wordt op zondag afgesloten in het jeugdhuis zelf. Daar speelt coverband ‘Vanairs’ een aperitiefconcert gevuld met meezingers en bekende nummers. Wie Compact Disk Dummies aan het werk wil zien, zal snel moeten zijn. De tickets vliegen de deur uit en kan je via https://tinyurl.com/yc7hywbp kopen.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.