Home > Jeugdclub ’t Verzet uit Knokke-Heist kiest begin december nieuwe raad van bestuur

Jeugdclub ’t Verzet uit Knokke-Heist kiest begin december nieuwe raad van bestuur

Geschreven op 16 november 2022 om 13:11 door Mario De Wilde

Op zondag 4 december 2022 om 17 uur organiseert Jeugdclub ’t Verzet een nieuwe algemene vergadering. Jeugdclub ’t Verzet (VZW Jeugdclubs Knokke-Heist) is een jeugdclub voor (en ook grotendeels door) jongeren tussen 14 en 30 jaar. Op deze vergadering wordt teruggeblikt op de algemene werking van de afgelopen 6 maanden en worden de toekomstplannen besproken met de leden. Alle leden van de vzw mogen op deze vergadering stemmen over de thema’s die daar besproken worden. Ook niet-leden zijn van harte welkom om deze vergadering bij te wonen. Deze vergadering vindt plaats in de zaal van ’t Verzet in Duinenwater.

Verkiezing nieuwe raad van bestuur
Deze keer gaat het echter om een belangrijke vergadering, aangezien het mandaat van de huidige bestuursleden afloopt in 2022. Tijdens een geheime stemming zal er een nieuwe raad van bestuur gekozen worden. Zij zullen voor de komende 2 jaar instaan voor het besturen van de Jeugdclub en het ondersteunen van de beroepskrachten die tewerkgesteld zijn. Als bestuurslid kan je je engageren voor een functie (bv. penningmeester, secretaris,..) en je toespitsen op 1 van de vele specialisaties binnen de werking (bv. personeel, infrastructuur,…)

De raad van bestuur komt maandelijks samen om de werking van de vzw en de jeugdclub op te volgen en bij te sturen indien nodig. Je zit als het ware mee aan tafel als er strategische beslissingen genomen worden, waardoor je actief kan bijdragen aan de werking van een jeugdclub binnen Knokke-Heist. Je bent het aanspreekpunt voor de beroepskrachten en kan samen met hen de samenwerking met lokale partners en overheden blijven versterken. Tot slot ondersteun je de beroepskrachten en de vrijwilligers in de algemene organisatie, waarbij het belangrijk blijft dat jongeren centraal staan en volop kansen krijgen. Meer info is altijd te verkrijgen via info@jeugdclubtverzet.be of op de social mediakanalen van Jeugdclub ’t Verzet.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.