Home > Jehovah’s Getuigen maken Assebroek proper(der) tijdens World Clean up day

Jehovah’s Getuigen maken Assebroek proper(der) tijdens World Clean up day

Geschreven op 18 september 2021 om 15:05 door Mario De Wilde

Vandaag is het World Clean up day en dat lieten Jehovah’s Getuigen uit Brugge niet onopgemerkt voorbij gaan. Terwijl nagenoeg alles in de Brugse regio om het WK wielrennen gaat, voorzien Jehovah’s Getuigen om de paar maanden een opruimactie in de omgeving van Assebroek waar het sportpark , scholen en skatepark gelegen zijn. Dit omdat ze ervan overtuigd zijn dat ze ieder op zich een hulp kunnen betekenen voor de samenleving en respect willen tonen voor het milieu in de omgeving. Een 16-tal vrijwilligers maakte deze voormiddag wat tijd vrij om het afval te verzamelen. Dat was heel hard nodig, zo blijkt. Gaande van een poffertjespan , een wiel , schoenen , …. tot heel veel mondmaskers en sigarettenpeuken. De ‘buit’ van deze actie bedroeg maar liefst zeven zakken afval, maar vooral een propere buurt. Over enkele maanden volgter opnieuw een actie. Benieuwd wat dan terug verzameld zal worden.

5 reacties

Bewoner
Geschreven op 2021-09-19 14:11:02
Bedankt voor jullie werk en inzet voor de buurt
Deckmyn Marc
Geschreven op 2021-09-19 09:40:47
Wat moet je nog meer hebben , samenwerken met onze geliefde vrienden , het zonnetje was van de partij , een leuke babbel samen met koffie en koekskes . Wanneer gaan we nog een keer ?????????
Habib Znati
Geschreven op 2021-09-18 20:02:50
De mensen die wij tegen kwamen glimlachten vriendelijk naar ons en begroeten ons appreciërend , het gaf ons voldoening maar vooral leuk om met de broeders en zusters de omgeving proper te maken. Echt tof initiatief…
Geraldine
Geschreven op 2021-09-18 16:38:31
super initiatief !! Benieuwd hoe de stad Brugge er ná elke WK wedstrijd er zal uitzien . Hopelijk zal dit mooie initiatief van de getuigen ertoe bijdragen dat elk zijn afval opruimt ipv het zomaar op de grond te gooien .
Vanoverbeke Peter
Geschreven op 2021-09-18 16:29:19
Proficiat vrienden om de buurt proper te maken. Goed gewerkt.

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.