Home > JCI Veurne-Westkust wint twee awards op Nationaal Congres in Brussel

JCI Veurne-Westkust wint twee awards op Nationaal Congres in Brussel

Geschreven op 9 oktober 2023 om 06:56 door Mario De Wilde

Dit weekend stond JCI Veurne-Westkust in de schijnwerpers tijdens het Nationaal Congres in Brussel, waar de afdeling maar liefst twee van de negen Awards in ontvangst mocht nemen. De onderscheidingen vielen in de categorieën “Best Inter-organization Collaboration Project” en “Best Local Business and Entrepreneurship Program”.

De Award voor het “Best Inter-organization Collaboration Project” werd met trots ontvangen als erkenning voor het indrukwekkende Jobconnect-initiatief. Het Jobconnect-evenement, dat op 27 en 28 april 2023 in Veurne plaatsvond, was een opmerkelijk project dat tot stand kwam dankzij een nauwe samenwerking met diverse organisaties, waaronder JCI Veurne-Westkust, de provincie West-Vlaanderen, RTC, Technoboost en Stad Veurne. Deze gezamenlijke inspanningen brachten werkgevers en werkzoekenden op een unieke manier bij elkaar, resulterend in opmerkelijke successen. De gedeelde logistieke, organisatorische en promotionele inspanningen leidden tot een grotere impact en waarde voor alle deelnemers en betrokken bedrijven.

Het hoogtepunt van het evenement was ongetwijfeld de veelbesproken jobbeurs, gevolgd door een informeel afterwork-evenement, waar meer dan 25 vooraanstaande bedrijven aanwezig waren. JCI Veurne-Westkust, als drijvende kracht achter dit initiatief, zorgde ervoor dat deelnemers niet alleen waardevolle ontmoetingen hadden met potentiële werkgevers, maar ook een platform kregen om te netwerken en ideeën uit te wisselen.

Daarnaast werd JCI Veurne-Westkust onderscheiden met de “Best Local Business and Entrepreneurship Program Award”. Deze erkenning volgde op een succesvolle avond op 8 december 2022, waarbij een inspirerende lezing werd gegeven door Connie Vandendriessche, een vooraanstaande vrouwelijke ondernemer in de HR-wereld. Dit evenement bracht ondernemers uit de regio samen en bood een waardevol platform voor kennisdeling en netwerken.

Het is vermeldenswaard dat we traditiegetrouw de ontvangen awards op de foto ondersteboven houden, als een knipoog naar een grappig voorval uit het verleden van onze afdeling. Iemand deed dit ooit per ongeluk, en het werd al snel een herkenbaar kenmerk van onze prijzenfoto’s.

Deze twee prestigieuze awards onderstrepen niet alleen het harde werk van de JCI Veurne-Westkust-leden, maar benadrukken ook het vermogen van de afdeling om op lokaal en nationaal niveau uit te blinken. Het succes van de Jobconnect-samenwerking illustreert het belang van effectieve samenwerking met diverse partners voor het bereiken van buitengewone resultaten.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.