Home > Jan Yperman Ziekenhuis in Ieper huldigt 24 gepensioneerden en laureaten

Jan Yperman Ziekenhuis in Ieper huldigt 24 gepensioneerden en laureaten

Geschreven op 1 december 2022 om 08:36 door Mario De Wilde

Met een feestelijke avond heeft het Jan Yperman Ziekenhuis uit Ieper de 24 personeelsleden in de bloemen gezet die in 2022 met (brug)pensioen zijn gegaan. Tegelijk werden ook zeven mensen gehuldigd als laureaat: vier mensen voor niet minder dan 40 jaar dienst in Jan Yperman, twee voor 35 jaar en één voor 15 jaar. Bij het Jan Yperman Ziekenhuis zijn meer dan 1500 mensen aan de slag: 1355 personeelsleden, 140 artsen en 119 vrijwilligers. Momenteel is het ziekenhuis twee belangrijke projecten aan het realiseren om de zorg in de regio op een nog hoger niveau te brengen.

Op de hoofdcampus in Sint-Jan wordt de nieuwbouw afgewerkt voor de kinder- en jongerenpsychiatrie, revalidatie en dialyse. En in Diksmuide bouwt Jan Yperman het voormalige zwembad De Kupe om tot een medisch centrum voor onder meer collectieve autodialyse (CAD) en radiologie.

Het Jan Yperman Ziekenhuis is met meer dan 1.355 medewerkers, 140 artsen en 532 bedden een modern, jong en dynamisch ziekenhuis. De patiënt staat er centraal en er wordt zeer veel aandacht besteed aan kwalitatief hoogstaande geneeskunde. Behalve de hoofdcampus in Ieper heeft het ziekenhuis afdelingen in Poperinge (Poli Poperinge), Wervik (voormalig Sint-Janshospitaal) en Veurne (CAD) en radiologische kabinetten in Komen, de Klaverstraat in Ieper en in Diksmuide. In het voormalig klooster van het psychiatrisch ziekenhuis Heilig Hart in Ieper heeft het Jan Yperman Ziekenhuis een dagcentrum voor jongeren met psychische problemen.
Foto: Jan Yperman Ziekenhuis

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.