Home > Jaarverslag 2021 van de archeologische dienst Raakvlak is nu beschikbaar

Jaarverslag 2021 van de archeologische dienst Raakvlak is nu beschikbaar

Geschreven op 26 april 2022 om 17:28 door Mario De Wilde

Het jaarverslag 2021 van de archeologische dienst Raakvlak is vanaf nu beschikbaar. Voorzitter van Raakvlak, Pascal Ennaert: “Het goed gevulde jaarverslag van Raakvlak geeft nog maar eens aan dat de vroege geschiedenis van onze regio nog lang niet helemaal verteld is, maar nog veel meer dat onze archeologische, educatieve, technische en andere erfgoedmedewerkers in 2021 niet hebben stilgezeten. Vol enthousiasme blijven zij onze geschiedenis ontluisteren en alle geïnteresseerden, van jong tot oud, daarin de weg wijzen. Geen wonder dat wij trotse Bruggelingen en Ommelanders zijn.”

Schepen van Cultuur, Nico Blontrock: “Net als de voorbije jaren, zorgt Raakvlak ook dit jaar voor een goed gevuld jaarverslag. Ik las gefascineerd de bijdrages over de unieke archeologische onderzoeksstrategie in de polders, de bakhuisjes in het Ommeland, het werk in het depot en nog veel meer. Als erfgoedliefhebber mag dit jaarverslag echt niet ontbreken in je boekenkast!”

De geprinte versie van het jaaroverzicht is te verkrijgen bij Raakvlak via info@raakvlak.be of rechtstreeks te downloaden via de website: https://raakvlak.be/publicaties/.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.