Home > Jaarlijkse zeezeildag in Nieuwpoort voor het goede doel op zondag 12 september

Jaarlijkse zeezeildag in Nieuwpoort voor het goede doel op zondag 12 september

Geschreven op 4 augustus 2021 om 11:11 door Gino Ester

De jaarlijkse zeezeildag voor het goede doel vindt plaats op zondag 12 september. Je kan kiezen tussen een tocht op zee of op de IJzer. ๐——๐—ฒ ๐—™๐—ถ๐—ณ๐˜๐˜† ๐—ข๐—ป๐—ฒ ๐—ฐ๐—น๐˜‚๐—ฏ ๐—ช๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ธ๐˜‚๐˜€๐˜ organiseert dit benefietevenement samen met de Vlaamse Yachthaven Nieuwpoort en ook met de steun van de schippers van de VVW Westhoek. De opbrengst gaat naar ๐——๐—ฒ ๐—ฆ๐—น๐—ฒ๐˜‚๐˜๐—ฒ๐—น en ๐—ฆ๐—ฎ๐—ถ๐—น๐Ÿฐ๐—–๐—ต๐—ถ๐—น๐—ฑ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป, twee organisaties die zich inzetten voor een betere en gezondere toekomst voor jongeren en kinderen.

Wie kiest voor de zeevaart komt om 11 uur naar de Watersportlaan 11. Je krijgt een lunch mee aan boord en geniet van een tocht van ongeveer vier uur op zee. Nadien volgt een receptie.

Opteer je voor de riviervaart dan zijn de deelnemers om 10 uur welkom langs de IJzer 55. Met de motorjacht vaar je naar Diksmuide en terug. Ook in dat arrangement zitten de lunch en receptie inbegrepen. Het kost 30 euro per persoon. Voor kinderen van 7 tot 15 jaar is dat 15 euro.
Inschrijven kan via www.51westkust.be

Op de foto vlnr Michel Verriest, Fifty-One Club Westkust, Tom Deblauwe, Fifty-One Club Westkust, Maarten Desloovere, Vlaamse Yachthaven Nieuwpoort en Ruben Ongenae, Sail4Children

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.