Home > Ivan en Hilde openen derde zaak in Heist; welkom bij De Traiteur by Vandycke  

Ivan en Hilde openen derde zaak in Heist; welkom bij De Traiteur by Vandycke  

Geschreven op 13 juli 2020 om 23:20 door Mario De Wilde

Afgelopen zaterdag openden Ivan Vandycke en Hilde Van Belleghem hun derde handelszaak in Knokke-Heist. Na De Traiteur by Vandycke in de Lippenslaan komt er nu ook in de Graaf d’Ursellaan 30 in het voormalige kantoor van boekhouder-fiscalist Rik D’Hooghe een identieke voedingszaak gespecialiseerd in kant-en-klare meeneemgerechten.

Uitgebreid assortiment

Het uitgebreide assortiment is door het team van Vandycke met vakmanschap bereid en mooi gepresenteerd in makkelijk op te warmen schotels. Van stoofvlees of ossobuco tot frisse slaatjes en healthy gerechten liggen te lonken in de etalage. Pasta’s, hartige snacks, zoete zondes, wijnen…verwennen elke soort lekkerbek. Alleen de beste producten hebben Ivan en Hilde voor hun veeleisend cliënteel uitgekozen. De gerechten zijn seizoensgebonden zodat je bij De Traiteur by Vandycke telkens weer iets nieuws vindt.

In de voorbije decennia is de Graaf d’ Ursellaan open gebloeid tot dè winkelboulevard van Heist. Met het kleurrijke relanceplan “50 Tinten Heist” voor deze zomer en de zware investeringen die het gemeentebestuur in de eerstkomende jaren heeft voorzien om het openbaar domein in deze deelgemeente op te waarderen, zal Heist-aan-Zee nog hipper worden en een breder publiek aantrekken. Het gemeentebestuur wenst De Traiteur by Vandycke met hun zaak dan ook een hoopvolle toekomst!

Voor alle info: www.traiteurvandycke.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.