Home > Intussen maakt Christophe van het Oostendse restaurant ‘Toi, Moi et La Mer’ zeebaars

Intussen maakt Christophe van het Oostendse restaurant ‘Toi, Moi et La Mer’ zeebaars

Geschreven op 15 mei 2020 om 15:10 door Mario De Wilde

Mensen hebben nu meer tijd om zelf achter het spreekwoordelijke fornuis te gaan staan en regelmatig presenteert een Oostendse topchef zijn favoriet gerecht. Deze keer is het Christophe, chef-kok van ‘Toi, Moi et La Mer’ om zeebaars klaar te maken. Een heerlijk gerechtje voor jou van een van deze bevlogen NorthSeaChefs. Het is een makkelijk receptje, ideaal om thuis eens uit te proberen!

Oostendse chefs van uit hun kot – Christophe van Toi, Moi et La Mer

Een heerlijk gerechtje voor jou van een van onze NorthSeaChefs, Christophe van Toi Moi Et La Mer. Het is een makkelijk receptje, ideaal om thuis eens uit te proberen! 😋De vorige filmpjes gemist of op zoek naar andere leuke gerechten die je thuis kan maken? Neem een kijkje op www.visitoostende.be/nl/chefs-vanuit-hun-kot

Geplaatst door Oostende op Woensdag 13 mei 2020

Op de zeedijk in Oostende is het normaal gezien aangenaam tafelen in zijn sfeervol ingerichte restaurant. Chef-kok Christophe Snauwaert verwierf als jonge snaak de titel “Beste Juniorkok van België” en kookt in zijn keuken enkel met dagverse ingrediënten. Alvast smakelijk…

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.