Intussen maakt Christophe van het Oostendse restaurant ‘Toi, Moi et La Mer’ zeebaars
Mensen hebben nu meer tijd om zelf achter het spreekwoordelijke fornuis te gaan staan en regelmatig presenteert een Oostendse topchef zijn favoriet gerecht. Deze keer is het Christophe, chef-kok van ‘Toi, Moi et La Mer’ om zeebaars klaar te maken. Een heerlijk gerechtje voor jou van een van deze bevlogen NorthSeaChefs. Het is een makkelijk receptje, ideaal om thuis eens uit te proberen!
Oostendse chefs van uit hun kot – Christophe van Toi, Moi et La Mer
Een heerlijk gerechtje voor jou van een van onze NorthSeaChefs, Christophe van Toi Moi Et La Mer. Het is een makkelijk receptje, ideaal om thuis eens uit te proberen! 😋De vorige filmpjes gemist of op zoek naar andere leuke gerechten die je thuis kan maken? Neem een kijkje op www.visitoostende.be/nl/chefs-vanuit-hun-kot
Geplaatst door Oostende op Woensdag 13 mei 2020
Op de zeedijk in Oostende is het normaal gezien aangenaam tafelen in zijn sfeervol ingerichte restaurant. Chef-kok Christophe Snauwaert verwierf als jonge snaak de titel “Beste Juniorkok van België” en kookt in zijn keuken enkel met dagverse ingrediënten. Alvast smakelijk…