Home > Internationale primeur voor KV Kortrijk: vrijdag a.s. interland Zuid-Afrika & Guinee

Internationale primeur voor KV Kortrijk: vrijdag a.s. interland Zuid-Afrika & Guinee

Geschreven op 22 maart 2022 om 10:00 door Mario De Wilde

Komende vrijdag 25 maart wordt in het Guldensporenstadion de vriendschappelijke interland tussen Zuid-Afrika & Guinee afgewerkt. De wedstrijd wordt om 18.00 uur afgetrapt. KV Kortrijk mag vrijdag met trots een vriendschappelijke interland in het eigen Guldensporenstadion ontvangen. De wedstrijd is een internationale primeur voor KV Kortrijk in de komende interlandbreak en zal de club en stad als sportstad ongetwijfeld verder op de kaart zetten. Jelle Brulez, COO van KV Kortrijk: “Het is een leuke nieuwigheid om een oefeninterland in ons stadion te mogen organiseren. Wij gaan als club ons best beentje voorzetten om ervoor te zorgen dat alles vlot verloopt. Samen met de stad gaan we deze internationale ploegen de perfecte ontvangst geven.”
Wouter Allijns, schepen van Sport: “Voor de allereerste keer vindt er in Kortrijk een voetbalinterland van 2 A-teams plaats. Het is een nieuwe mijlpaal in het kader van ons topsportproject United Spurs, waar ook KVK een belangrijke rol speelt. Dit jaar spelen ook de Belgian Cats en het nationale herenvolleybalteam hun interlands in Kortrijk.”
Voor deze gelegenheid opent de club de hoofdtribune van het stadion. In de vakken A & B betaal je 15 euro voor een ticket. De prijs voor een ticket in de vakken ERE, VIP1 & VIP2 bedraagt 20 euro. Kinderen tot en met 12 jaar betalen 10 euro. De ticketverkoop start vandaag om 16.00 uur via kvk.be.
Foto: stad Kortrijk

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.