Home > Inspireren centraal: Veritas bouwt winkel in Brugge om tot nieuwe flagshipstore

Inspireren centraal: Veritas bouwt winkel in Brugge om tot nieuwe flagshipstore

Geschreven op 6 maart 2023 om 09:40 door Mario De Wilde

Afgelopen zaterdag heropende Veritas de deuren van zijn vernieuwde winkel in Brugge. De Belgische mode-en accessoire expert bouwde het historisch pand om tot een nieuwe flagshipstore waarin inspiratie centraal staat. Veritas luidde de nieuwe winkel met een feestweekend waarin de klant werd verwend met verschillende kortingsacties.

Een historische winkel in een nieuw jasje
Veritas is al jaren een gevestigde waarde in het historisch centrum van Brugge. Het winkelpand, een typisch Brugs pand in de Steenstraat met charmante gevel, werd in een nieuw en modern jasje gestoken. “Onze vestiging in Brugge vormt voor ons een erg belangrijk winkelpunt, omdat we er zo’n breed en gevarieerd publiek aanspreken. Niet alleen komen onze vaste klanten vaak over de vloer in Brugge, daarnaast mogen we in de winkel ook heel wat nationale én internationale toeristen verwelkomen. Ook bij hen willen we Veritas op de kaart zetten als een innovatieve en inspirerende retailer met deze nieuwe flagshipstore”, vertelt Corneel De Maeyer, CEO van Veritas.

Inspiratie staat in dit nieuwe winkelpunt centraal. Niet alleen fysiek in de verschillende corners en het brede aanbod van trend-items, maar ook digitaal dankzij QR-codes, die linken naar inspirationele content, van verrassende breipatronen, tot leuke manieren om een carrésjaal te knopen.

Een aanbod om ‘u’ tegen te zeggen
Veritas brengt zijn uitgebreide aanbod nu samen op één verdieping, waardoor de smalle trap die eerder een obstakel vormde voor sommige klanten, niet meer nodig is. De vernieuwde winkel zal ruimer aanvoelen en heeft een high-end uitstraling, met een moderne presentatie van de verschillende merken binnen onder andere beenmode, accessoires, intimiteit en ready-to-wear. Ook beachwear staat centraal in de West-Vlaamse winkel, met een beach corner met een breed aanbod aan strandtassen, badpakken, kimono’s, …

Voor het eerst pakt Veritas ook uit met een volledige corner met compressiekousen, zowel binnen het sportsegment met STOX als binnen het therapeutische segment met neutrale compressiepanty’s, -kousen en sokken. Met dit nieuwe aanbod wil Veritas alle Belgen aanzetten om van het dragen van compressiekousen een dagelijkse gewoonte te maken. Dat is niet alleen gezond, maar ook érg fashionable. Tot slot vinden klanten er een erg uitgebreide DIY-corner. De winkel in Brugge staat gekend om zijn sterke creatieve karakter. De visueel aantrekkelijke wolwand is een blikvanger in de winkel en toont meteen de laatste kleurtrends. De verbouwing van de winkel in Brugge vormt een pilootproject voor Veritas, waarbij voor het eerst een bestaand pand in een volledig nieuw jasje wordt gestoken.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.