Home > Inspiratie in alle feestvariaties: ontdek ze hier en bij VLASS in Middelkerke

Inspiratie in alle feestvariaties: ontdek ze hier en bij VLASS in Middelkerke

Geschreven op 12 december 2022 om 07:44 door Mario De Wilde

De feestdagen staan weer voor de deur! Dit betekent dat het huis versierd mag worden en dat we in de keuken extra uitpakken met speciale gerechten. Tijdens de feestdagen komt de chefkok in ons naar boven, maar helaas gaat dit vaak gepaard met de nodige keukenstress. Want iets speciaals koken voor je hele familie doe je niet elke week én met de feestdagen wil je dat het extra lekker is. Daarom helpen wij jou dagelijks een handje met onze tips tegen keukenstress in onze rubriek ‘Inspiratie in alle feestvariaties’. Ben je voor de feestdagen een liefhebber van heerlijke & verfijnd tafelen en wil je echt verwend worden? Dan is het bekende restaurant VLASS in Middelkerkje zeker je adres.

Gastvrouw Tineke heet je van harte welkom in VLASS. Met passie voor het vak staat het team van VLASS iedere dag klaar, om je gastvrij te ontvangen in een warme, gezellige en ongedwongen sfeer. Geleid door de seizoenen en met een liefde voor verse en lokale producten, creëren chefs Stefaan en Elien samen uitzonderlijke gerechten. Sommelier Kenzo geeft een mooie collectie aan bekende en onbekende wijnen aangelegd en weet bij ieder gerecht, de beste wijn te adviseren. Met veel enthousiasme en kennis vertelt hij je graag alles over de verschillende wijnen om je de ultieme culinaire ervaring te bieden.

VLASS heeft een warm interieur met chique accenten, maar toch blijft de ambiance relaxt. Om de gast comfortabel te laten genieten hebben we gekozen voor witte linnen beklede tafels. Het is een plek waar iedereen welkom is en waar iedereen zich thuis mag voelen. Om van de culinaire sensatie een echte beleving te maken, hechten wij veel belang aan gezelligheid. Daarom kiezen we bewust voor een intieme setting met een beperkt aantal plaatsen. Dat is wat VLASS charmant en elegant maakt.

In Middelkerke hebben ze hun eigen driehoek gecreëerd tussen werk, familie en vrienden. En ze nodigen je graag uit om daar deel van uit te maken. Want genieten doe je samen.

KERSTMENU 24/12 EN 25/12

In alle rust dineren met vrienden, familieleden of zakenrelaties? De eetkamer van VLASS staat voor je open! De eetkamer met lange gastentafel bevindt zich op de eerste verdieping van het restaurant. Groepen vanaf 7 tot max.14 personen; 1 week op voorhand te reserveren

 

 

Het restaurant zal gesloten zijn van 11 Januari tot 5 februari 2023, uitzonderlijk open op donderdagavond 29/12 en donderdagavond 05/01/2023

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.