Home > Inspiratie in alle feestvariaties: ontdek ze hier en bij D’Ouwe Smisse in Huise/Zingem

Inspiratie in alle feestvariaties: ontdek ze hier en bij D’Ouwe Smisse in Huise/Zingem

Geschreven op 10 december 2022 om 08:21 door Mario De Wilde

De feestdagen staan weer voor de deur! Dit betekent dat het huis versierd mag worden en dat we in de keuken extra uitpakken met speciale gerechten. Tijdens de feestdagen komt de chefkok in ons naar boven, maar helaas gaat dit vaak gepaard met de nodige keukenstress. Want iets speciaals koken voor je hele familie doe je niet elke week én met de feestdagen wil je dat het extra lekker is. Daarom helpen wij jou dagelijks een handje met onze tips tegen keukenstress in onze rubriek ‘Inspiratie in alle feestvariaties’. Ben je voor de feestdagen een liefhebber van heerlijke & authentieke charmetafelen en wil je echt verwend worden? Dan is d’Ouwe Smisse in de Kloosterstraat in Huise/Zingem zeker je adres.

D’Ouwe Smisse: Vrijheid & Blijheid

Liefhebbers van een nostalgisch decor en een verrukkelijke keuken, kunnen al jaren hun hartje ophalen in D’Ouwe Smisse. Shani Desmet fungeert als sympathieke gastvrouw maar ook als enthousiaste ladychef die zweert bij mooie, verse producten en bij alles wat heerlijk geurend uit haar met houtskool gevoede Josper-oven komt.

Shani wil haar gasten van elk moment laten genieten en serveert ze gerechten waarin zich de beste smaken van het moment en de seizoenen weerspiegelen. Ik garandeer je: één blik op het krijtbord met het suggestiemenu (3, 4 of 5 gangen) en je bent verkocht. Je kan ook Shani haar gang laten gaan met haar ‘Gastronomie in het klein’: 5 of meer gerechtjes die nieuwsgierig maken en verrassend lekker zijn. Nog meer aangename ervaringen in d’Ouwe Smisse zijn de wijnkaart (met 10 wijnen per glas) en de prachtige omgeving.

Kloosterstraat 43
9750 Zingem-Huise
tel.: 09-383.66.51
www.douwesmisse.be

zakenlunches, feestjes, rouwmaaltijden enz. op sluitingsdagen: alles is bespreekbaar – reservatie via de website www.douwesmisse.be

2 reacties

Ann
Geschreven op 2022-12-10 20:00:26
🍀 succes
Nadine Leydens
Geschreven op 2022-12-10 13:38:36
Mooie reportage ! Veel succes met de feestdagen .

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.