Home > Inspiratie in alle feestvariaties: ontdek ze hier en bij de Vishoek in Middelkerke

Inspiratie in alle feestvariaties: ontdek ze hier en bij de Vishoek in Middelkerke

Geschreven op 7 december 2022 om 07:22 door Mario De Wilde

De feestdagen staan weer voor de deur! Dit betekent dat het huis versierd mag worden en dat we in de keuken extra uitpakken met speciale gerechten. Tijdens de feestdagen komt de chefkok in ons naar boven, maar helaas gaat dit vaak gepaard met de nodige keukenstress. Want iets speciaals koken voor je hele familie doe je niet elke week én met de feestdagen wil je dat het extra lekker is. Daarom helpen wij jou dagelijks een handje met onze tips tegen keukenstress in onze rubriek ‘Inspiratie in alle feestvariaties’. Ben je een liefhebber van vis en schaaldieren? Dan is de Vishoek in Middelkerke zeker je adres.

De Vishoek: ode aan de zee vooral tijdens de feestdagen

Frederic Duerinckx en Rebecca Hentjens presenteren al bijna vijf jaar de beste en meest verse vis, visproducten, schaal- en schelpdieren, vissoepen e.d. in de regio Middelkerke. Dan doen ze met heel veel passie voor hun vak en dat ervaar je terug in hun gevarieerd aanbod. Vooral de schotels (de fruit de mer, gourmet, enz.) die Rebecca zelf maakt, spelen daarbij een hoofdrol. Frederic komt uit een echte vissersfamilie, was zelf nog 12 jaar visser en heeft dus duidelijk kennis van zaken. Nadien leerde hij de stiel bij gespecialiseerde vishandels aan onze kust en later ook nog bij Danny Huyghebaert (vroegere North Sea Chef en Njam TV). Noteer ook het mooi aanbod van wijnen, gins en limoncello’s. Op zaterdag ontdek je de Vishoek op de wekelijkse markt van Heule.

Specialiteiten voor de komende feesten: koude visschotels zoals ‘De vishoek”, fruits de mer royale, visgourmet, visgourmets en visfondue, teppenyakischotels (€ 25 p.p.), gerookte schotels, vispannetjes, vislasagne, paella, enz. Je kan ook gewoon zelf je schotel samenstellen.

Gelieve de bestellingen ten laatste op 22 december door te bellen of mailen.

Kerkstraat 20
8843 Middelkerke
tel.: 059-44.75.77
facebook: devishoekmiddelkerke
mail: de.vishoek.middelkerke@gmail.com

Levering aan huis mogelijk – open van 09.00 tot 18.00 uur doorlopend –

Foto Georges Keters

 

2 reacties

Monique Willems
Geschreven op 2022-12-07 13:04:12
Een topzaak voor Middelkerke , altijd vers en goede kwaliteit De vele zeevruchten die wij al gehad hebben van hun , super Doe zo verder
RUDY MILLECAM
Geschreven op 2022-12-07 11:45:46
Is een topper op gebied van vis vriendelijke bediening en alles aan prijs kwaliteit een aanrader in Middelkerke

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.