Inspiratie in alle feestvariaties: ontdek ze hier en bij de Vishoek in Middelkerke
De feestdagen staan weer voor de deur! Dit betekent dat het huis versierd mag worden en dat we in de keuken extra uitpakken met speciale gerechten. Tijdens de feestdagen komt de chefkok in ons naar boven, maar helaas gaat dit vaak gepaard met de nodige keukenstress. Want iets speciaals koken voor je hele familie doe je niet elke week én met de feestdagen wil je dat het extra lekker is. Daarom helpen wij jou dagelijks een handje met onze tips tegen keukenstress in onze rubriek ‘Inspiratie in alle feestvariaties’. Ben je een liefhebber van vis en schaaldieren? Dan is de Vishoek in Middelkerke zeker je adres.
De Vishoek: ode aan de zee vooral tijdens de feestdagen
Frederic Duerinckx en Rebecca Hentjens presenteren al bijna vijf jaar de beste en meest verse vis, visproducten, schaal- en schelpdieren, vissoepen e.d. in de regio Middelkerke. Dan doen ze met heel veel passie voor hun vak en dat ervaar je terug in hun gevarieerd aanbod. Vooral de schotels (de fruit de mer, gourmet, enz.) die Rebecca zelf maakt, spelen daarbij een hoofdrol. Frederic komt uit een echte vissersfamilie, was zelf nog 12 jaar visser en heeft dus duidelijk kennis van zaken. Nadien leerde hij de stiel bij gespecialiseerde vishandels aan onze kust en later ook nog bij Danny Huyghebaert (vroegere North Sea Chef en Njam TV). Noteer ook het mooi aanbod van wijnen, gins en limoncello’s. Op zaterdag ontdek je de Vishoek op de wekelijkse markt van Heule.
Specialiteiten voor de komende feesten: koude visschotels zoals ‘De vishoek”, fruits de mer royale, visgourmet, visgourmets en visfondue, teppenyakischotels (€ 25 p.p.), gerookte schotels, vispannetjes, vislasagne, paella, enz. Je kan ook gewoon zelf je schotel samenstellen.
Gelieve de bestellingen ten laatste op 22 december door te bellen of mailen.
Kerkstraat 20
8843 Middelkerke
tel.: 059-44.75.77
facebook: devishoekmiddelkerke
mail: de.vishoek.middelkerke@gmail.com
Levering aan huis mogelijk – open van 09.00 tot 18.00 uur doorlopend –
Foto Georges Keters