Home > Inspiratie in alle feestvariaties: ontdek ze hier en bij Bistro Boudoir in Knokke-Heist

Inspiratie in alle feestvariaties: ontdek ze hier en bij Bistro Boudoir in Knokke-Heist

Geschreven op 14 december 2022 om 07:14 door Mario De Wilde

De feestdagen staan weer voor de deur! Dit betekent dat het huis versierd mag worden en dat we in de keuken extra uitpakken met speciale gerechten. Tijdens de feestdagen komt de chefkok in ons naar boven, maar helaas gaat dit vaak gepaard met de nodige keukenstress. Want iets speciaals koken voor je hele familie doe je niet elke week én met de feestdagen wil je dat het extra lekker is. Daarom helpen wij jou dagelijks een handje met onze tips tegen keukenstress in onze rubriek ‘Inspiratie in alle feestvariaties’. Ben je voor de feestdagen een liefhebber van heerlijke & authentieke charmetafelen en wil je echt verwend worden? Dan is Bistro Boudoir halfweg de Lippenslaan in Knokke-Heist zeker je adres.

Sinds afgelopen najaar vaart Bistro Boudoir onder een nieuwe vlag. De bemanning van Boudoir (bis) is dezelfde als die van Sable Blanc aan het Casino en Coupe De Nice in Heist. Zaakvoerder en horecatijger Dylan van der Mynsbrugge kent het klappen van de zweep dus als geen ander. Hij deed dan ook geen afbreuk aan het typisch interieur van het huis. De Parijse join de vivre-stijl is nog steeds nadrukkelijk aanwezig en wat op tafel komt, wordt door de nieuwe chef en Mastercook of Belgium Christian Van den Ouden (ex-Mascotte Casino Knokke) tot smakelijke schilderijtjes omgetoverd. Overigens komt er vanaf begin december een geheel nieuwe kaart in Bistro Boudoir. Lippenslaan 141, 8300 Knokke. www.bistro-boudoir.be

Voor de feestdagen heeft Bistro Boudoir flink wat smakelijks om de feestdagen zorgeloos en geheel in stijl aan te vatten. De nieuwe topchef toverde een exclusief menu vanonder zijn koksmuts die op de koop toe nog democratisch geprijsd is ook. Vanaf 16 december kan je voor dit schitterend openingsmenu gaan:

Oficial openingsmenu by Christian Vd Ouden

-Coupe Champagne en hapje van de chef

-Kalf. Tartaar, oesters, yoghurt en zeven kruiden coulis

-Bouillon. Saffraan, mosselen, kokkels, venkel en koriander

-Hert. Hertenkalffilet, structuren van knolselder, bospaddenstoelen en amandelkroketjes

-Vijgen. Gekarameliseerde vijgen, honing, pistache en kaneel

Prijs: € 69 (alle gerechten vergezeld van aangepaste en exclusieve wijnen: € 99)

Lippenslaan 141, Knokke. Alle info op 050 66 03 23, www.bistro-boudoir.be, info@bistro-boudoir.be

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.