Home > Inschrijven voor 6de Ondernemerstreffen (27 februari) in Handzame

Inschrijven voor 6de Ondernemerstreffen (27 februari) in Handzame

Geschreven op 28 januari 2020 om 12:14 door Mario De Wilde

Het Kortemarkse ondernemerstreffen is op donderdag 27 februari al aan haar 6de editie toe. Dit evenement voor ondernemers gaat door in het Handzaamse bedrijf AVEVE gelegen langs de Groenestraat 9. Al sinds 1 augustus 1998 hebben Stijn Gadeyne en Griet Inghelbrecht van AVEVE kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Bij AVEVE kan je terecht voor sport- en hobbyvoeders, petfoods en dierenbenodigdheden, plantenvoedingen, potgrond, plantenbeschermingsmiddelen, zaai- en pootgoed, thuisbakken, tuingereedschap, kolen en gas, tuinmachines en nog veel meer. Vanaf 19 uur verwelkomen de organisatoren de gasten met een drankje en een broodje. Het onthaal wordt verzorgd door schepen van ondernemen mevr. Christine Logghe. Zaakvoerders Stijn en Griet zullen nadien de historiek van het bedrijf schetsen. Het slotwoord is voor schepen Toon Vancoillie die meer duiding zal geven omtrent de toekomstige infrastructuurwerken in Groot-Kortemark (2020-2025). Aansluitend is er een netwerkmoment.

Het ondernemerstreffen is een organisatie van de dienst ondernemen in samenwerking met AVEVE Handzame. De ideale gelegenheid om eens binnen te kijken in deze bloeiende onderneming en onder het genot van een drankje en een hapje te netwerken met andere ondernemers uit de streek. De voorbije edities stelden reeds de firma’s Braem en Verduyn (2014), Automobilia (2015), Blijvelde vzw (2016), Decleir Houtconstructie en Interproject (2017) en Deprez Construct (2018) zich voor. Inschrijven kan nog tot en met 23 februari via sofie.desmet@kortemark.be of 051 56 81 38.

Foto: het gastvrije ondernemerskoppel Stijn Gadeyne en Griet Inghelbrecht van AVEVE , samen met schepen voor lokale economie Christine Logghe.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.