Home > Ingrijpende werkzaamheden in Stadionstraat, Elizabetlaan en Knokkestraat in Knokke

Ingrijpende werkzaamheden in Stadionstraat, Elizabetlaan en Knokkestraat in Knokke

Geschreven op 17 augustus 2021 om 09:13 door Mario De Wilde

Omwille van een rioolbreuk ter hoogte van huisnummers 16 tot 20, is de rijbaan in de Stadionstraat sinds gisteren afgesloten voor doorgaand verkeer. Er is een omleiding voorzien via de Smedenstraat naar de Edward Verheyestraat.

Elizabetlaan ter hoogte van de Kursaalstraat rijrichting Knokke.
Op 23 augustus en 6 september 2021 is de Elizabetlaan ter hoogte van de Kursaalstraat in de richting naar Knokke afgesloten omwille van betonneringswerkzaamheden ten behoeve van de bouwwerf ‘De Heldentorens’. Er is een omleiding voorzien via de Kursaalstraat, Westkapellestraat en de Noordstraat naar de Knokkestraat.

Knokkestraat tussen de Vissersstraat en Brouwersstraat
Vanaf maandag 23 tot en met vrijdag 27 augustus 2021 is omwille van het uitvoeren van 3 rioleringsaansluitingen voor ‘De Heldentorens’ de rijbaan van de Knokkestraat vanaf de Vissersstraat tot aan de Brouwersstraat afgesloten voor het doorgaand verkeer. Tijdens de duur van de werkzaamheden wordt de rijrichting in de Brouwerstraat omgedraaid, dus met toegelaten rijrichting van de Dwarsstraat naar de Knokkestraat. In de Kursaalstraat tussen de Elizabetlaan en de Vlamingstraat wordt een laad- en loszone voorzien. Alle doorgaand verkeer wordt vanaf de Knokkestraat ter hoogte van de ovonde met de Elizabetlaan omgeleid in de richting van de Kursaalstraat.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.