Home > Ingrid Vanhaecke fietst voor het laatst De Regenboog van Beernem uit

Ingrid Vanhaecke fietst voor het laatst De Regenboog van Beernem uit

Geschreven op 2 april 2022 om 13:16 door Mario De Wilde

Na een prachtige loopbaan van 16 schooljaren lesgeven en daarna 16 schooljaren directeur te zijn in De Regenboog Beernem, sloot Ingrid Vanhaecke voor de laatste keer de schoolpoort achter zich op 31 maart 2022. Ingrid was de voorbije 16 jaar de drijvende kracht achter een goed uitgewerkte pedagogische visie in De Regenboog. Ze maakte ook haar werk van een prachtige nieuwbouw, veel groen en de nodige vooruitgang en vernieuwing. De kinderen en collega’s kennen mevrouw Ingrid als een ondernemende directeur met het hart op de juiste plaats. Charlotte Van Thournout volgt Ingrid Vanhaecke op sinds 1 april 2022. Charlotte mocht op 1 oktober 2021 instappen in een meelooptraject en leerde zo de kneepjes van het vak van Ingrid. Beide directeurs zijn dankbaar voor deze mooie kans, de fijne samenwerking en kijken uit naar een bloeiende toekomst van De Regenboog. Afgelopen donderdag organiseerden de leerkrachten en kinderen een spetterend dankfeest voor Ingrid: ‘Ingrid, de musical!’ Dat werd een feest om nooit te vergeten! De optredens die de kinderen hebben voorbereid, zullen voor ouders, grootouders en sympathisanten herhaald worden op het schoolfeest op 25 juni 2022.

Foto’s 
Ingrid en Charlotte met de tandem: Ingrid en Charlotte reden op 31 maart hun laatste tandemrit samen. (foto: Olga Monteyne)

Ingrid met fotoboek: Ingrid werd verrast door de collega’s met 32 jaren aan mooie herinneringen (foto: Celine Vertongen)

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.