Home > Indoor bbq, mascotte Knoki en je gewicht in mosselen winnen: deze middag gaat Buffalo Moules open in Knokke

Indoor bbq, mascotte Knoki en je gewicht in mosselen winnen: deze middag gaat Buffalo Moules open in Knokke

Geschreven op 8 april 2023 om 08:39 door Mario De Wilde

Met enkele dagen vertraging gaat is er deze middag de Grote Opening van Buffalo Moules op de hoek van het Rubensplein en de Meerminlaan in Knokke-Heist. Elke dag zal er iemand een gouden mossel in zijn pot ontdekken en die krijgt z’n eten gewoon terugbetaald. Einde deze maand komt die bovendien nog eens in aanmerking om z’n gewicht in mosselen te winnen. Buffalo Moules zal meteen de harten van jong en oud weten te winnen.

Maak kennis met een gloednieuw culinair concept dat Buffalo Moules presenteert. Surf & Turf zonder compriomissen: bbq aan tafel met het smakelijkste vlees en de lekkerste mosselen het hele jaar door. Tafelen in Buffalo Moules betekent vuurwerk, passie, beleving. Een culinaire speeltuin voor al je zintuigen. Al van bij het binnenkomen, zorgt de Buffalo Moules-mascotte Knoki voor een leuk onthaal en loop je onder een boog door waar de mosselen over je springen. Links in het restaurant zes ronde tafeltjes waar gasten zelf van een indoor bbq kunnen genieten, met iedereen z’n eigen afzuigkap.

Op de kaart kan de carnivoor kiezen uit een sappige Rib Eye steak, een Tomahawk enz, eigen sausjes, salades en alle toebehoren die op houtskool gegrild worden. Wie mosselen verkiest (een gans jaar verdomd lekker) krijgt een keuze uit maar liefst zes bereidingen en er zijn nog veel meer inspirerende gerechten die voor een smakelijke vibe zorgen. Wat je ook kiest, Buffalo Moules zorgt voor pure emoties en je gaat er nooit met honger buiten. Wie hier eens is geweest, komt heel zeker terug. For sure…

Zeedijk-Albertstrand 550 (Hoek Meerminlaan & Rubensplein)
8300 Knokke-)Heist
tel.: 0474-109.212
web: www.buffalo-moules.be

7/7 dagen open vanaf 11.00 uur – groot terras op de Zeediijk

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.