Home > In Middelkerke opende vanmorgen de eenendertigste Belgische Jumbo winkel

In Middelkerke opende vanmorgen de eenendertigste Belgische Jumbo winkel

Geschreven op 28 juni 2023 om 15:43 door Mario De Wilde

Jumbo breidt uit en opent in Middelkerke vandaag de deuren van haar zesde winkel in de provincie West-Vlaanderen, die ondertussen al haar eenendertigste winkel in België is. Voor de beste service en een buitengewoon groot Jumbo-assortiment aan altijd lage prijzen, kunnen inwoners vanaf vandaag terecht bij het nieuwe filiaal aan de Oostendelaan 300C te Middelkerke. De supermarktketen wil van hen ware fans maken door hun verwachtingen voortdurend te overtreffen. De vestiging in Middelkerke zal elke dag open zijn van 8 tot 20 uur, het hele jaar door.

De eenendertigste Jumbo in België
De provincie West-Vlaanderen is opnieuw een Jumbo rijker. De gloednieuwe winkel heeft een totaaloppervlakte van 2300 vierkante meter, waarop het gevarieerde assortiment helemaal tot haar recht komt. In de nieuwe winkel gaat een enthousiast team van 42 medewerkers aan de slag, dat klanten warm zal verwelkomen. “We zijn enorm verheugd met het resultaat”, stelt Jeroen De Meyer, filiaalmanager van Jumbo Middelkerke. “Bij Jumbo Middelkerke komen klanten niet gewoon boodschappen doen. Ze krijgen een totaalbeleving aangeboden. Dagelijks zullen we in onze winkel verse en smaakvolle producten aanbieden. Van verse traiteurmaaltijden en versbereide pizza’s tot gebraden kip en belegde broodjes: Jumbo Middelkerke biedt klanten een breed scala van heerlijke en gezonde maaltijden.” Daarnaast hecht de keten veel belang aan een lokaal en Belgisch assortiment.  Dat sluit aan bij hun doel, zo stelt Peter Isaac, directeur België van Jumbo: “Wij willen onze passie voor lekker én gezond eten delen met de inwoners van Middelkerke. Ook hier gaan we immers voor 100% tevreden klanten!”. De winkel in Middelkerke zal elke dag van 8.00 tot 20.00 uur open zijn, ook in het weekend.

Boodschappen doen: een totaalbeleving voor elke klant
Behalve het uitgebreide assortiment aan voedingswaren en non-food, vinden klanten in de nieuwe winkel ook verschillende producten uit het HEMA-assortiment terug, dat mee wisselt met de seizoenen. Daarnaast is er ook een veelzijdige bloemenafdeling, waar klanten kunnen kiezen uit verschillende boeketten. Bovendien hebben die stuk voor stuk een versheidsgarantie van 7 dagen. Schittert je boeket geen week? Dan krijg je van Jumbo een nieuw boeket! “Met deze extra diensten springen klanten met veel plezier binnen bij Jumbo om al hun dagelijkse boodschappen te doen”, licht Peter Isaac verder toe. “Zo willen we een fijne en complete winkelbeleving creëren!” (tekst en foto’s Gino Ester)

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.