Home > In Ledegem nooit nog kou: een fleece trui aan alle personeelsleden lokaal bestuur

In Ledegem nooit nog kou: een fleece trui aan alle personeelsleden lokaal bestuur

Geschreven op 21 december 2022 om 08:15 door Mario De Wilde

Iedereen wordt momenteel geconfronteerd met een ongeziene energiecrisis, zo ook de lokale besturen. Bijgevolg is het lokaal bestuur Ledegem op zoek naar mogelijke maatregelen om de energiefactuur te doen dalen. Ledegem heeft al een aantal inspanningen gedaan en verscheiden maatregelen getroffen om de energiefactuur te verminderen. Voorbeelden zijn het doven van de straatverlichting ’s nachts, zonnepanelen op publieke daken, …

Een maatregel die we vaak zien terugkomen, is het sensibiliseren van het eigen personeel. We zullen namelijk allemaal zorgvuldiger moeten omspringen met ons energieverbruik. De temperatuur moet wat lager en de lichten kunnen niet zomaar aan blijven. Dergelijke zaken worden met het personeel besproken. Het lokaal bestuur schonk in die optiek, gecombineerd met een laat Sinterklaascadeau, een fleece trui aan alle personeelsleden om zich voldoende warm te houden als de verwarming iets lager staat.

Op de foto staand : schepen Wally Corneillie, Suzan Lezyezy, Mieke Coopman, schepen Sybille Geldhof en burgemeester Bart Dochy.
Zittend vooraan : Ilse Maertens, Claire Gouwy, Rinus Corneillie en algemeen directeur Marijn De Vos (foto Jan Stragier)

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.