Home > In Koksijde kan je vanaf nu de KoksijdeBon kopen via een app

In Koksijde kan je vanaf nu de KoksijdeBon kopen via een app

Geschreven op 14 maart 2023 om 07:04 door Mario De Wilde

Koksijde lanceerde een tijdje terug een eigen cadeaubon: de KoksijdeBon. Doel is om de lokale economie extra te stimuleren. Vanaf nu kan je je bon ook kopen via de nagelnieuwe app. Hoe werkt het? Download de app ‘KoksijdeBon’ in de App Store (Apple) of Play Store (Android). Volg de instructies op je scherm en het wijst zichzelf uit.
Weetje: Koksijde kiest voor een gepersonaliseerde bon. Zo kan je je bon ook aanpassen: het is mogelijk om je naam en een boodschap mee te geven.
Klaar? Dan stuur je de bon (via e-mail) door naar de ontvanger. Hij of zij krijgt die dan via e-mail en via de app (als de app geïnstalleerd is met hetzelfde e-mailadres). Uiteraard kan je de bon nog steeds afdrukken.

Koop je een bon voor jezelf?
Dan wordt de QR-code automatisch opgeladen in de app. Ook ontvangen bonnen (papier en pdf) kan je nog zelf inscannen of toevoegen. Zo heb je je bonnen altijd op zak.

Kaartje met handelaars

Verder zie je in de app een kaart waarop alle handelaars terug te vinden zijn bij wie je de bon kan gebruiken. Alle info en de lijst met de deelnemende handelaars op koksijde.be/koksijdebon Foto ©Sofhie Legein – gemeente Koksijde

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.