Home > In het najaar komt Coolblue met een winkel naar Brugge: 1000 producten uit te proberen

In het najaar komt Coolblue met een winkel naar Brugge: 1000 producten uit te proberen

Geschreven op 6 april 2023 om 08:15 door Mario De Wilde

Dit najaar opent Coolblue een winkel in Brugge. De winkel komt er in het winkelcentrum B-Park aan de Blankenbergse Steenweg 420. Op een oppervlakte van zo’n 1.000 m² zullen klanten er meer dan 1.000 producten kunnen uitproberen. Dit wordt de zevende winkel van Coolblue in ons land en, na de winkel in Kuurne, de tweede in West-Vlaanderen.

Arne Van Verdegem, Manager Groei van Coolblue België: “Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een draadloze speaker, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Binnenkort is dit ook mogelijk in onze Brugse winkel.” Naast het uitproberen van producten, kunnen klanten er binnenkort eveneens terecht voor advies bij het maken van de juiste productkeuze. Ook kunnen ze langskomen voor directe service na aankoop én het ophalen van online bestellingen.

25 Coolblue’ers gezocht

Voor haar Brugse winkel is Coolblue op zoek naar zo’n 25 nieuwe collega’s, waaronder (Assistant) Store Manager(s) en Winkelmedewerkers. Wie ervan houdt om klanten blij te maken, kan solliciteren via Werkenbijcoolblue.be.

Facts & figures

Adres: Winkelcentrum B-Park – Unit 9, Blankenbergse Steenweg 420 in 8000 Brugge
Oppervlakte: 1000 m²
25 Coolblue’ers
1.000+ producten uitproberen

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.