Home > In Brugge hangt de lente in de lucht: eerste week van maart Lingerieweek

In Brugge hangt de lente in de lucht: eerste week van maart Lingerieweek

Geschreven op 27 februari 2024 om 10:30 door Mario De Wilde

Tijdens de eerste week van maart is het Lingerieweek, een initiatief van sectororganisatie Fedelin in samenwerking met Mode Unie. Shopping Brugge koppelt hier een campagne aan om Brugse lingeriezaken extra in de kijker te plaatsen. De Lingerieweek is een promotiecampagne voor de lingeriedetailzaken in heel Vlaanderen. Brugge was vorig jaar de gaststad van dit event en koppelde daar een felgesmaakte campagneweek aan. “Ook dit jaar willen we de Lingerieweek niet onopgemerkt laten voorbijgaan in Brugge. Onze stad telt maar liefst 20 lingeriezaken in het centrum en in de deelgemeenten. We zetten de troeven van de zelfstandige lingeriespecialist graag extra in de verf. Onze Brugse zaken focussen zich op comfort, kwaliteit, advies, productkennis en vertrouwen”, zegt schepen van Werk en Ondernemen Pablo Annys. Tijdens de Lingerieweek zorgen de deelnemende zaken in centrum Brugge voor een lekkere attentie (bij aankoop en zolang de voorraad strekt).

Kantwandeling i.s.m. de Brugse Gidsenbond
Brugge en kant zijn al eeuwen onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ook vandaag blijft kant in Brugge ambachtelijke makers inspireren. Daarom neemt Shopping Brugge je graag mee doorheen Brugge met een ‘pi’kante wandeling. Download het plan en ontdek de mooiste aan kant gelinkte plaatsen in de stad. De wandeling start aan het Kantmuseum.

Podcast Beyond Bra
En voor wie graag wat meer verneemt over de geheimen van de lingerie is er de podcast Beyond Bra. De 24-jarige Layla Kirsta, een Brugse gepassioneerd door lingerie, gaat in haar podcast in gesprek met experten uit de lingeriewereld. Speciaal voor de Lingerieweek nam ze twee afleveringen op: met Maya Langouche van Cadavre Exquis over korsetterie en met Veerle Meerschaut van het Kantcentrum. Duik samen met hen in de wereld van lingerie in Brugge.

Alle info: www.brugge.be/lingerieweek

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.