Home > Ieperse warme bakkerij Versavel verkoopt nu ook broodjes en veel lekkers in Carrefour Express

Ieperse warme bakkerij Versavel verkoopt nu ook broodjes en veel lekkers in Carrefour Express

Geschreven op 25 november 2021 om 09:56 door Mario De Wilde

De bekende warme bakker Versavel uit Ieper gaat vandaag een samenwerking aan met Carrefour Express. De familie Versavel, die sinds 1932 een warme bakkerij uitbaat in de Meenseweg, verruimt nu haar assortiment met een buurtwinkel voor de residentiële klant die op zoek is naar verse producten of voor de on-the-go klant die snel en gemakkelijk boodschappen wil doen. Martin Versavel, dochter Marieke en zoon Marijn, blijven hun specialiteit als warme bakker uitbouwen en willen met hun totaal vernieuwde winkel en uitgebreider assortiment hun klanten net dat tikkeltje meer geven.

Een Carrefour Express met de specialiteiten van de warme bakker : Martin Versavel is trots op de jonge generatie
De huidige winkel werd de voorbije dagen volledig vernieuwd, en de bakkerij werd uitgebreid met een Carrefour Express. Hier worden sinds jaar en dag kraakverse en overheerlijke bakkerijproducten vervaardigd van topkwaliteit. En dat blijft vandaag nog zeker het geval. De passie voor het vakmanschap werd generatie na generatie doorgegeven. Na de derde generatie werd de bakkerij uitgebreid tot kruidenierswinkel en zijn de jongeren mee ingestapt in het bedrijf.

Vader Martin staat aan het roer, samen met zoon Marijn en dochter Marieke. Al van kleins af was het duidelijk dat Marijn in de bakkerswereld terecht zou komen. Hij beheert dan ook vandaag samen met zijn vader het bakkersatelier achteraan in de winkel. Marieke deed eerst bij andere bedrijven de nodige kennis op en besliste dan om een terugkeer te maken naar haar thuishaven. Zij neemt alles van de Carrefour Express en administratie onder haar hoede. Van een gouden combinatie gesproken!

“De keuze voor Carrefour Express was voor ons snel gemaakt” zegt Martin. “Het concept Carrefour Express staat voor een aangename, moderne en snelle buurtwinkel waar iedereen zijn noodzakelijke en verse dagelijkse aankopen kan doen. Ook het feit dat lokale verankering, klantvriendelijkheid, en de aandacht voor lokale producten een onderscheidende factor is, heeft ons overtuigd dat Carrefour Express de perfecte partner is voor het lokaal en ambachtelijk assortiment van onze bakkerij”, voegt Versavel er aan toe.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.