Home > Ieperse Bolt-deelsteps legden al 1,5 keer de afstand rond de aarde af

Ieperse Bolt-deelsteps legden al 1,5 keer de afstand rond de aarde af

Geschreven op 20 januari 2022 om 09:27 door Mario De Wilde

Europees mobiliteitsplatform Bolt blijkt een schot in de roos in Ieper. Op een half jaar tijd werd in de stad maar liefst 64.803 kilometer afgelegd met de deelsteps van het bedrijf, goed voor een afstand van meer dan anderhalve keer de omtrek van onze planeet. Dankzij het succes, wordt de proefperiode verlengd met nogmaals zes maanden. Om het huren van een step in de toekomst nog gemakkelijker en flexibeler te maken voor gebruikers, voegt Bolt nu Bancontact toe als betaalmethode in België.

410.025 minuten. Dat is de totale tijd die Ieperlingen en bezoekers van de stad de afgelopen zes maanden spendeerden op de deelsteps van Bolt. Het succesvolle proefproject dat startte in juni, wordt dan ook met zes maanden verlengd. Dankzij de integratie van Bancontact krijgen gebruikers ook meer mogelijkheden en oplossingen in de applicatie.

Oualid Benhammadi, Country Manager Micromobiliteit bij Bolt België licht toe waarom: “Veel Belgen verkiezen Bancontact als betaalmethode. Bolt wil zo dicht mogelijk bij zijn gebruikers staan en daarom is het logisch dat we de optie om via Bancontact te betalen nu aanbieden. Zo blijft Bolt gemakkelijk geïntegreerd in hun dagelijkse leven. We willen zachte mobiliteit zo toegankelijk mogelijk maken voor iedereen en ons uiteindelijke doel is oplossingen te geven om het gebruik van privéauto’s fors te laten dalen.” Gebruikers kunnen Bancontact instellen als betaaloptie door hun Bolt-saldo op te waarderen via het menu “Betalingen” in de Bolt-app.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.