Home > Ieperse Belgian Cats worden morgen gehuldigd op de Grote Markt van Ieper

Ieperse Belgian Cats worden morgen gehuldigd op de Grote Markt van Ieper

Geschreven op 1 juli 2023 om 07:40 door Mario De Wilde

De Belgian Cats hebben de harten van basketbalfans helemaal veroverd door de finale van het EK Basketbal te winnen. Het Ieperse stadsbestuur is buitengewoon trots op de prestatie van onze MVP Emma Meesseman, evenals van speelster Elise Ramette en kinesist Jelle Duthoit. Om deze glorieuze overwinning te vieren nodigt de stad alle inwoners en fans uit om samen te komen op de Grote Markt in Ieper op zondag 2 juli om 15.30 uur voor een officiële huldiging.

Burgemeester Emmily Talpe is verheugd om de Ieperse vertegenwoordigers onder de Belgian Cats te eren: “De prestaties van het team zijn bijzonder! Hun sportsucces en volharding werkt inspirerend. De Belgian Cats hebben ons land met trots vertegenwoordigd op het EK Basketbal en hebben laten zien wat er kan worden bereikt door vastberadenheid, teamwork en uitzonderlijk talent. Ik ben ontzettend trots op Emma Meesseman, Elise Ramette en Jelle Duthoit, en ik feliciteer hen met hun indrukwekkende bijdrage aan het succes van het team.”

De huldiging op de Grote Markt biedt een unieke gelegenheid voor fans om de Ieperse speelsters te ontmoeten. Na korte interviews met de Ieperse delegatie en de burgemeester is er een signeersessie. Fans kunnen hun basketbal, sportshirt … meebrengen voor een handtekening van de Ieperse sportkampioenen. De huldiging en signeersessie vinden plaats op zondag 2 juli om 15.30 uur op de Grote Markt in Ieper. Iedereen is welkom. Kom bij voorkeur met de fiets.

Foto Basketball Belgium

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.