Home > Ideeëntip met stip. Zo moet je eruitzien met een Valentijn-outfit van Kiabi voor het hele gezin

Ideeëntip met stip. Zo moet je eruitzien met een Valentijn-outfit van Kiabi voor het hele gezin

Geschreven op 10 februari 2023 om 10:46 door Mario De Wilde

Love it or hate it … Valentijnsdag komt er weer aan, de dag van de liefde. Daar kan je niet onderuit. Of je nu een partner hebt of niet, er is een grote kans dat je nog iets kan opsteken over de liefde. Deze dag is een feestdag in veel landen over de ganse wereld, hoewel het in de meeste landen een gewone werkdag blijft. Het is de op één na meest gevierde dag ter wereld (na Nieuwjaarsdag). Om je heel wat stressmomenten te besparen, hebben we de leukste Valentine’s gifts voor je op een rijtje gezet. Van make-up producten tot bloemen, elektro, etentjes en vurige gadgets.

-Het soort vogel dat een vrouw gedurende Valentijnsdag als eerste te zien krijgt voorspelt wat voor soort man zij uiteindelijk mee zal eindigen.. Ja, de term ‘lovebirds’ moet natuurlijk wel een betekenis hebben tijdens het vieren van de liefde! Vrouwen let goed op welke vogel jij als eerste ziet, het kan van belang zijn voor je toekomst.

-Zie je een spreeuw, dan eindig je helaas niet met een rijke man.
-Zie je een distelvink, dan is het een blijvertje. Je man wordt miljonair.
-Een merel voorspelt dat je man een priester, dominee of Jehova getuige in zich heeft schuilen.
-Een kruisbek voorziet een twistzieke man.
-Een roodborstje vertelt je dat je een man aan de haak hebt geslagen die misdaad wilt bestrijden.
-Indien je als laatste een uil of helemaal geen vogel buiten ziet, ga dan maar snel afbeeldingen googlen naar een (andere) vogel. Want anders eindig je met helemaal geen man..

Vandaag zetten we een de Valentijn-collectie van Kiabi in de kijker.

Kiabi_E3_Photo 1_0093v2.jpg

Wie Valentijn zegt, zegt rood. Of oranje, wit, donkerblauw, donkergroen… Met een kleurrijke collectie trekt Kiabi volop de kaart van de liefde. Voor het hele gezin trouwens, want het budgetvriendelijke modemerk pakt uit met een liefdevolle collectie voor klein en groot: van rompertjes met hartjes over coole pyjama’s tot leuke sweaters om hand in hand te lopen.

Valentijn voorbehouden voor verliefde koppeltjes? Niet voor Kiabi! Het gezinsvriendelijke kledingmerk heeft een brede collectie ontworpen die iedereen staat: dus niet alleen je partner, maar ook je broer, zus, favoriete tante of beste vriend. En dat vertaalt zich in heel wat toepasselijke opschriften zoals ‘Family is everything’, ‘Besties forever’ of ‘Being a bro is awesome’.

Valentijn-fans krijgen daarbij een even ruime als kleurrijke keuze. De sweaters, deels op basis van gerecycleerd garen, laten zich gemakkelijk met jeans en sneakers combineren tot een sportieve, lieflijke look – in oudroze, gebroken wit, donkergroen, donkerblauw of oranje-rood. Ogen minstens even schattig: een wit T-shirt met in grote rode letters Amore, een marine-shirt met subtiel hartje of een verfijnde hemdsblouse met geborduurd accent. ​

Absolute blikvangers in de Valentijnscollectie van Kiabi zijn de duo-sweaters, met vooraan het opschrift ‘LOVE’ en achteraan ‘YOU’, of omgekeerd. Zo kan je heerlijk hand in hand lopen met je Valentijn en iedereen het nakijken geven… ​

Exclusief online

Om je nog meer te verwennen, biedt Kiabi online inspiratie met exclusieve items. Dankzij de gratis e-reservering kan je je outfit laten klaarleggen in de winkel, passen en pas betalen als je beslist ‘m te kopen.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.