Home > Ideeëntip met stip. Hier moet je zijn met Valentijn: met z’n tweetjes naar het kippenhok van Poule & Poulette

Ideeëntip met stip. Hier moet je zijn met Valentijn: met z’n tweetjes naar het kippenhok van Poule & Poulette

Geschreven op 9 februari 2023 om 10:47 door Mario De Wilde

Love it or hate it … Valentijnsdag komt er weer aan, de dag van de liefde. Daar kan je niet onderuit. Of je nu een partner hebt of niet, er is een grote kans dat je nog iets kan opsteken over de liefde. Deze dag is een feestdag in veel landen over de ganse wereld, hoewel het in de meeste landen een gewone werkdag blijft. Het is de op één na meest gevierde dag ter wereld (na Nieuwjaarsdag). Om je heel wat stressmomenten te besparen, hebben we de leukste Valentine’s gifts voor je op een rijtje gezet. Van make-up producten tot bloemen, elektro, etentjes en vurige gadgets.

-Niet alleen de Japanners zijn dol op hun huisdieren. In Engeland is het zelfs mogelijk om met je trouwe viervoeter te trouwen. Op marryyourpet.com is 14 februari dan ook een populaire trouwdatum. Overigens biedt de website ook een link naar divorceyourpet.com. Voor als blijkt dat je hond het toch liever met honden doet.

-In de staat Colorado is er een beroemde stad die “Loveland” heet. Elk jaar gaan er daar ongeveer 300 000 brieven door de postkantoren, omdat iedereen de speciale Valentijn postzegel wil hebben. Lief, toch?

Vandaag zetten we een kippenhok in de kijker. Inderdaad, je kan echt punten (en zoenen) scoren wanneer je een plaatsje uitzoekt in het kippenhok. Het mooi versierde kippenhok van Poule & Poulette (o.a. in Oostende, maar nog zeven andere vestigingen in ons kiekenlandje) wel te verstaan. Nee, romantischer kan het niet worden: fun loving food moments, that’s what it is all about! De versierde zitboxen zijn ideaal om gezellig romantisch te tafelen. Met liefde stellen de bestuurskippen van Poule & Poulette je maar wat graag het P&P Valentijnsmenu voor!

-2 glaasjes cava
-butterfly chicken met feta en tzatziki (to share)
-frietjes met mayo
-2 desserts naar keuze
-een fles P&P huiswijn
-een #KIPITSAFE condoom

en dat van 10 tot 14 februari en je betaalt € 79,70 voor jullie tweetjes samen. Oh, arme woordkeuze: gepluimd ben je zeker niet…..Alle info op www.poulepoulette.com

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.