Home > Ideeëntip met stip. Dit moet je hebben met Valentijn: de Philips OneBlade 360

Ideeëntip met stip. Dit moet je hebben met Valentijn: de Philips OneBlade 360

Geschreven op 8 februari 2023 om 11:13 door Mario De Wilde

Love it or hate it … Valentijnsdag komt er weer aan, de dag van de liefde. Daar kan je niet onderuit. Of je nu een partner hebt of niet, er is een grote kans dat je nog iets kan opsteken over de liefde. Deze dag is een feestdag in veel landen over de ganse wereld, hoewel het in de meeste landen een gewone werkdag blijft. Het is de op één na meest gevierde dag ter wereld (na Nieuwjaarsdag). Om je heel wat stressmomenten te besparen, hebben we de leukste Valentine’s gifts voor je op een rijtje gezet. Van make-up producten tot bloemen, elektro, etentjes en vurige gadgets.

-Jongeren tot 25 jaar kopen gemiddeld de meeste cadeautjes kopen voor hun geliefde. Vanaf de leeftijd van 55 jaar geeft slechts 1 op de 10 koppels elkaar nog iets. Naaaaa.

-Chocolade geven tijdens Valentijnsdag zijn oorsprong vindt in het advies van artsen om chocolade te eten tegen liefdesverdriet. In de Verenigde Staten worden jaarlijks bijna 40 miljoen dozen met deze bruine (of witte) zoetigheid verkocht! In Vlaanderen kennen ze er ook wat van….

Vandaag zetten we de Philips OneBlade 360 in de kijker. Onk???? Jawel, mannen hechten enorm veel waarde aan de mening van hun partner. 61% van Belgische mannen* geeft aan dat hun stylingkeuzes worden beïnvloed door hun partner tegenover wat ze zien bij celebrities die ze bewonderen (35%). (Take that Cristiano ;)) Tijd om iets terug te doen en die geliefden te verrassen met een liefdesboodschap, uit volle borst! En die volle borst, dat nemen ze bij Philips letterlijk en figuurlijk. Voor valentijn lanceert Philips OneBlade: #sayitwithyourchest.

De innovatieve OneBlade 360 volgt de contouren van je gezicht en kaaklijn. En dankzij het speciale opzetstukje voor je lichaam krijgt ook je borstkas de meest efficiënte trim- en scheerbeurt, zelfs op de lastigste plekken.​ Dankzij het dubbelzijdige mesje beweeg je in elke richting en creëer je zelf strakke lijnen om je babyhoney of sjoeke te verrassen. Wist je trouwens dat Belgische mannen veel meer scheren dan enkel hun gezichtshaar? Ze scheren of trimmen ook hun oksels (71%), geslachtsdelen (60%) en borstkas (49%). En dat laatste cijfer schiet misschien wel de lucht in op 14 februari.

Tip van de expert: “Teken eerst de naam of de vorm op je borstkas uit, zo eindig je niet met ‘Muf’ ipv. ‘Muffin’. Verder spreekt de OneBlade shaving tool voor zich, het is mega handig en volgt de contouren van je lichaam waardoor het echt vlot werkt. Gebruik eventueel een kleur om de vorm extra in de verf te zetten.” zegt Sanne Schoofs, face painter & hair sculptor.


Philips OneBlade 360 is verkrijgbaar voor een aanbevolen verkoopprijs van €59,99 via philips.be.

*Onderzoek uitgevoerd bij 501 Belgische mannen door Finer Weston Juli/Aug 22 – foutmarge +/- 1.8

Philips OneBlade 360 is verkrijgbaar voor een aanbevolen verkoopprijs van €59,99 via philips.be.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.