Home > Ideeëntip met stip. Dit moet je hebben met Valentijn: de 4 in 1 wijnopener van Cuisinart

Ideeëntip met stip. Dit moet je hebben met Valentijn: de 4 in 1 wijnopener van Cuisinart

Geschreven op 13 februari 2023 om 13:34 door Mario De Wilde

Love it or hate it … Valentijnsdag komt er weer aan, de dag van de liefde. Daar kan je niet onderuit. Of je nu een partner hebt of niet, er is een grote kans dat je nog iets kan opsteken over de liefde. Deze dag is een feestdag in veel landen over de ganse wereld, hoewel het in de meeste landen een gewone werkdag blijft. Het is de op één na meest gevierde dag ter wereld (na Nieuwjaarsdag). Om je heel wat stressmomenten te besparen, hebben we de leukste Valentine’s gifts voor je op een rijtje gezet. Van make-up producten tot bloemen, elektro, etentjes en vurige gadgets.

-“Ik hoorde dat er een engel vermist werd. Volgens mij heb ik haar gevonden” of “ ben je nog niet moe? Je rent de hele dag al rondjes in m’n hoofd! “ …. Stop maar weer, want het werkt toch niet! Tijd voor iets anders mannen!

-Opvallend is dat mannen met name de voorkeur geven aan het online kopen van een valentijnscadeau, terwijl vrouwen hun cadeau liever shoppen in de winkelstraat

Vandaag zetten we een echt ‘wijnlover’-cadeau in de kijker, met name de Cordless 4 in 1 wijnopener van Cuisinart. Worstel nooit meer met een kurkentrekker – het openen van je favoriete flessen kan niet gemakkelijker dan met onze draadloze, automatische wijnopener. De wijnopener wordt geleverd met een ingebouwde capsulesnijder om het folieomhulsel te verwijderen. Wanneer je de wijnopener boven de fles houdt, detecteert hij automatisch de kurk en verwijdert deze moeiteloos in slechts een enkele handeling.

Ook inbegrepen is een decanteerder – plaats hem gewoon in je geopende fles om de wijn te oxideren voor een betere smaak terwijl je schenkt. Er is ook een vacuümsluiter met datumindicator om de versheid van geopende wijn te behouden en je te herinneren aan de datum waarop de fles voor het eerst werd geopend.

De draadloze, automatische wijnopener kan worden opgeladen via USB, waardoor er geen batterijen nodig zijn. Hij is altijd klaar wanneer je hem nodig hebt, want na 2,5 uur opladen kunnen maximaal 50 flessen worden geopend. Dankzij de lithium-ion batterij levert de wijnopener altijd krachtige prestaties. De batterij indicatoren geven de resterende batterijduur aan.

Deze draadloze, automatische wijnopener is het perfecte cadeau voor wijnliefhebbers en werkt met zowel natuurlijke als synthetische kurken.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.