Home > Iconische Coca-Cola kersttruck houdt halt in Brugge, Blankenberge en De Haan

Iconische Coca-Cola kersttruck houdt halt in Brugge, Blankenberge en De Haan

Geschreven op 12 december 2022 om 15:37 door Mario De Wilde

De iconische Coca-Cola kersttruck toert heel de maand december doorheen ons land om het magische kerstgevoel tot bij jou te brengen. Op 12, 26 en 29 december houdt de truck ook halt in Brugge, Blankenberge en De Haan. Een bezoekje aan de truck is een echte aanrader voor wie op zoek is naar een vleugje magie en een flinke dosis kerstsfeer! Coca-Cola doet dit jaar naar goede gewoonte extra veel inspanning om het kerstgevoel tot bij iedereen te brengen, ook bij hen voor wie dat niet vanzelfsprekend is.

Gezelligheid troef in en rond de Coca-Cola kersttruck
Coca-Cola en kerst zijn onlosmakelijk verbonden. Sinds zijn entree op de Belgische wegen in 2003, zorgt de komst van de iconische Coca-Cola truck voor magie en licht in de straten. Toch ​ verloopt de kerstperiode niet voor iedereen even zorgeloos, en is een goedgevulde kersttafel niet voor elk gezin evident. Met de kersttruck wil Coca-Cola daarom proberen om zoveel mogelijk Belgen toch te laten genieten van een fijn kerstgevoel: op 12, 26 en 29 december komt de truck dan ook tot bij de West-Vlamingen. Op 12 december stopt die bij Carrefour Hyper in Brugge, vervolgens krijgt Winterpret in Blankenberge een bezoek op 26 december en De Haan mag de truck op 29 december verwachten aan Center Parks.

Wie een bezoekje brengt, kan de Kerstman ontmoeten en met hem op de foto. Je kan ook een gepersonaliseerde kerstkaart schrijven en versturen naar je dierbaren. Ter plekke kan je natuurlijk ook genieten van een verfrissende Coca-Cola Zero Sugar. Voor Coca-Cola is het tot slot erg belangrijk om de kerstmagie op een zo duurzaam mogelijke manier naar de Belgen te brengen. Daarom wordt de truck van vorig jaar, inclusief heel wat materialen, hergebruikt en compenseert Coca-Cola alle CO2 uitstoot.

1 reactie

Sandy Eeckhout
Geschreven op 2022-12-26 10:37:41
Kan je nog meedoen met de kerstwedstrijd rond de coca cola kersttruck ?

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.