Home > Huis van de Sint opent twee dagen in Beernem zijn deuren

Huis van de Sint opent twee dagen in Beernem zijn deuren

Geschreven op 22 november 2021 om 19:52 door Mario De Wilde

Sinterklaas is in het land. Naar aloude traditie houdt hij ook graag even halt in Beernem, waar het gemeentebestuur hem uitgenodigd heeft om in Het Schepenhuys in Oedelem te verblijven. Alle brave kinderen (en hun ouders) zijn vanaf zaterdag 20 november gratis welkom in het Huis van de Sint tijdens de volgende momenten: woensdag tussen 14.00 en 16.30 u en zaterdag en zondag tussen 10.00 en 17.00 u. “Iedereen is welkom in mijn Huis”, zegt de Sint. “Op zaterdag 4 en zondag 5 december ben ik zelf ook aanwezig om alle brave kindjes te begroeten.”

“We zijn heel blij dat de Sint er weer voor kiest om in Beernem te verblijven”, vertelt burgemeester Jos Sypré. “In Het Schepenhuys heeft hij een bureau en slaapkamer waar hij graag gebruik van maakt.” “Onze gemeente heeft een speciale band met de Sint”, volgens schepen van Jeugd Ruben Strobbe. “Ik hoop dat er veel kindjes een tekening meenemen en zich uitleven op het Pietenparcours.”

Foto met de Sint, Piet, Febe, burgemeester Jos Sypré, schepenen Jan Vanassche, Claudio Saelens en Ruben Strobbe en diensthoofd cultuur en bibliotheek Conny LambertFoto met Sint, Piet en Febe

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.