Home > Hotelschool Ter Duinen nam zopas afscheid van vijf leden van de Raad van Bestuur

Hotelschool Ter Duinen nam zopas afscheid van vijf leden van de Raad van Bestuur

Geschreven op 26 juni 2024 om 07:11 door Gino Ester

Afgelopen maandagavond namen vijf leden van de Raad van Bestuur van Hotelschool Ter Duinen Koksijde afscheid. Deze Raad van Bestuur, die de hoofdverantwoordelijkheid draagt voor het pedagogisch beleid van vzw Hotelschool Ter Duinen, speelt een cruciale rol in het bestuur van zowel de school als de drie internaten die onder haar beheer vallen.
De afscheidnemende bestuursleden zijn:
-Vincent De Coninck van Donny Hotels (20 jaar bestuurslid)

-Oud-directeur Raf Sonneville (7 jaar bestuurslid)

-Ronny Calcoen (12 jaar bestuurslid)

-Hugo Van Damme (20 jaar bestuurslid)

-Oud-voorzitter Patrick Coucke (20 jaar bestuurslid)

De Raad van Bestuur van de vzw Hotelschool Ter Duinen kenmerkt zich door de diversiteit van haar leden. Patrick Coucke heeft een achtergrond in de bankwereld, Ronny Calcoen en Raf Sonneville hebben een rijke ervaring in het onderwijs, Vincent De Coninck is vertrouwd met de hotelsector en Hugo Van Damme komt uit de bedrijfswereld. Deze mix van achtergronden zorgt voor een brede expertise binnen de Raad. In totaal bestaat de Raad van Bestuur uit veertien leden, maar na het afscheid van vanavond zal dit aantal worden teruggebracht naar negen.

In de afgelopen jaren zijn nieuwe leden toegelaten tot de Raad om zich vertrouwd te maken met de werkzaamheden en om een soepele overgang te garanderen bij het vertrek van huidige leden.
Dit beleid zorgt voor continuïteit en stabiliteit in het bestuur van de school. Hotelschool Ter Duinen Koksijde bedankte de vertrekkende bestuursleden voor hun jarenlange inzet en waardevolle bijdragen. Hun toewijding en visie hebben een blijvende impact gehad op de school en haar gemeenschap.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.