Home > Hot Marijke in Knokke aangevallen en bestolen door ontevreden klant

Hot Marijke in Knokke aangevallen en bestolen door ontevreden klant

Geschreven op 9 augustus 2021 om 11:15 door Mario De Wilde

De zelfverklaarde sekswerkster Hot Marijke uit het Knokse is gisteravond bestolen en aangevallen door een van haar klanten. De klant in kwestie wilde zijn geld terug, maar Marijke liet de wereld op facebook weten dat zoiets niet mogelijk was, gezien ‘mijn tijd gereserveerd was’. Op dat moment werd hij agressief. Dus belde ik naar de politie van Knokke. De klant zag waar ik het geld bewaar en heeft dit toen allemaal genomen. Ik heb dit proberen te verhinderen en toen heeft hij mij een klop gegeven. Daarna heeft hij vliegensvlug zijn kleren aangedaan en vertrokken. Er is een PV opgesteld, achteraf ben ik naar spoed geweest om mijn verwondingen te laten nakijken.” Einde bericht….

Foto de Korrel Vlaanderen

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.