Home > Hooglede breekt uit en is trots op de nieuwe huisstijl en viert dat met groot inwonersfeest

Hooglede breekt uit en is trots op de nieuwe huisstijl en viert dat met groot inwonersfeest

Geschreven op 29 maart 2022 om 11:12 door Mario De Wilde

Gemeente Hooglede breekt uit! Op zaterdagavond 30 april 2022 wordt met trots de nieuwe huisstijl van de gemeente voorgesteld. Ook het vernieuwde gemeentehuis wordt officieel geopend en daarna wordt het genieten van gratis optredens met o.a. Bearfeet en Soulbrothers. Het gemeentebestuur wil de gemeente opnieuw duidelijk op de kaart zetten. Dat doet het bestuur met een gloednieuwe huisstijl en identiteit die vanaf 30 april 2022 bekend zal worden gemaakt om 18.30 uur in de Gulden Zonne. Om 18u is iedereen alvast al welkom voor een glaasje.

OPENING GEMEENTEHUIS

De keuze voor een nieuwe huisstijl komt ook door de integratie van OCMW en gemeente. Voortaan huisvesten deze diensten onder één dak. Dat vraagt ook om één duidelijk logo, voor zowel OCMW als gemeentediensten. Om die integratie mee mogelijk te maken, werden er ook duurzame renovatiewerken aan het gemeentehuis uitgevoerd. Het gemeentehuis wordt officieel geopend en daarna wordt iedereen uitgenodigd voor een blik achter de schermen.

INWONERSFEEST

In datzelfde weekend is er ook opnieuw Meikermis op de markt van Hooglede. De werkgroep Feestelijkheden pakt daarnaast uit met een gratis feest voor alle inwoners in de Gulden Zonne. Op het programma staan Bearfeet, lokale helden die onlangs tweede werden op de Grote Publieksprijs Verse Spruitjes. Daarna is de partyband Soulbrothers aan de beurt. Met hun overweldigende stemmen en hun aanstekelijke energie doen Charel van Domburg (bekend van The Magical Flying Thunderbirds), Vincent Goeminne (The Dinky Toys) en Wim Soutaer (bekend van hits als ‘Allemaal’) elk podium daveren. Straffe muzikanten die zich aan alle genres wagen, maar vooral professionele humoristen.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.