Home > Hogeschool VIVES houdt komende vrijdag (tussen16-21u) een infodag

Hogeschool VIVES houdt komende vrijdag (tussen16-21u) een infodag

Geschreven op 25 augustus 2021 om 07:58 door Mario De Wilde

Hogeschool VIVES houdt komende vrijdag 27 augustus ’21 van 16 tot 21u een coronaproof infodag. Die vindt plaats op elk van de campussen: Brugge Xaverianenstraat, Brugge Station, Kortrijk, Oostende Station, Oostende VLOC, Roeselare en Torhout. Als je al voor VIVES hebt gekozen kan je er die vrijdag ook terecht om je inschrijving definitief te maken.

Tijdens de infodag krijg je een rondleiding van de campus, en op de stands van de verschillende opleidingen geven docenten en studenten alle informatie geven over de opleidingen. Daarnaast krijg je info over studiebegeleiding, studiekeuze, financiering, op kot gaan, examens en vrijstellingen …Je kan ook de vaklokalen bezoeken en een kijkje te nemen op die plaatsen die elk van onze campussen zo bijzonder maken zoals het studentenrestaurant, de labs, de bibliotheek en de aula’s.
Infomoment voor afstandsonderwijs
Wie interesse heeft voor een opleiding op afstand kan voor de meeste opleidingen terecht de infostand op campus Kortrijk. Voor sommige opleidingen is het echter aanbevolen om langs te gaan op de campus waar ook de opleiding via dagonderwijs wordt georganiseerd. Bekijk de pagina over infomomenten op afstand voor meer info.
-Campus Brugge: Xaverianenstraat 10 en Spoorwegstraat 12
-Campus Kortrijk: Doorniksesteenweg 145
-Campus Oostende: Nieuwpoortsesteenweg 945c (luchtvaart) en Lijndraaiersstraat 60
-Campus Roeselare: Wilgenstraat 32
-Campus Torhout: Sint-Jozefstraat 1

Meer info op www.vives.be.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.