Home > Hoera mosselen: win je voucher van € 80 bij Restaurant The Corner in Sluis

Hoera mosselen: win je voucher van € 80 bij Restaurant The Corner in Sluis

Geschreven op 8 juli 2024 om 07:00 door Mario De Wilde

Ha, daar zijn ze weer! Dat smakelijk goud waar we elke zomer zo verlangend naar uitkijken. Die volle grote schelpen waarvan je het water in de mond krijgt. Want wij Belgen en Zeeuwen zijn waarlijk gek op de grote(re) exemplaren. En dan weten de echte liefhebbers dat ze de lekkerste bereide mosselen vinden bij Restaurant The Corner in hartje Sluis. Wij leggen je graag uit waarom…..

The Corner in Sluis

 

Al bijna 40 jaar staat het familierestaurant The Corner bekend als hét steak- en mosselhuis van Sluis. En jawel, dé specialiteit is het serveren van de onovertroffen Zeeuwse mosselen. Ze zijn in vier varianten verkrijgbaar: natuur, witte wijn, look en Provençale. Hier, in hartje Sluis, zijn er bijna het hele jaar door mosselen verkrijgbaar. Lekker gepeperd en met fijne verse groenten en uien perfect gekookt. De familie de Vreeze maakt er steeds (mooi) werk van. Voor je spaarpot hoef je het zeker niet te laten want Mosselen natuur inclusief lekkere frietjes en mosselsaus erbij heb je al voor een zeer democratisch prijsje. Toch niet zo gek op mosselen? Een andere specialiteit van The Corner zijn de steaks. Een goed stuk vlees zoals een biefstuk, entrecote of tournedos. Geserveerd met goudgele frietjes, kroketjes of puree en je hebt de keuze uit pepersaus, champignonsaus, bearnaisesaus of Provençaalse saus. Nog toppers zijn de paling en de gebakken zeetong. Als afsluiter maak je je bezoek aan The Corner helemaal top met de eigengemaakte chocolademousse (gemaakt van Callebaut chocolade) en moelleux en het IJsboerke ijs, lekker als een coupe of bij een verse pannenkoek met aardbeien en ijs.

Kapellestraat 25
4524 CW Sluis
Tel. 0031-117.461.369
www.decornersluis.nl

Wedstrijd win je voucher ter waarde van € 80

Zin in gratis mosselen met z’n tweetjes? Dankzij Restaurant The Corner kan je een voucher ter waarde van € 80 winnen. Volg Het Nieuws van West-Vlaanderen op facebook en/of instagram. Op die manier ontdek je alle nieuwtjes en de wedstrijden als eerste. Bezorg ons voor woensdagavond 10 juli 2024 het antwoord op volgende vragen:

-Welke familie beheert al ruim 35 jaar The Corner in Sluis??

-Wat zijn twee specialiteiten voor de zoetebekken in The Corner?

Mailen voor woensdag 10 juli naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be met als titel ‘Mosselen bij Restaurant The Corner’. Opgelet: één antwoord per gezin en graag volledige naam en adres erbij.

8 reacties

Patrick Genbrugge
Geschreven op 2024-07-09 16:56:51
Waaauuuwww ik ben daar al geweest , en ja, daar is alles lekker , ik zou wel graag een vouger willen winnen
Van Moerbeke
Geschreven op 2024-07-08 16:39:45
Vragen: 1- Zeeuwse mosselen. 2- Steaks. Bij The Corner is het in de winter en de zomer, altijd zeer goed om te eten en dat aan een zeer voortreffelijke prijs. Het personeel is er tip-top, en er is een vlotte bediening. Om zeker plaats te vinden is het sterk aan te raden om een afspraak te maken, want iedereen wil er zijn.
Chantal Croes
Geschreven op 2024-07-08 15:01:58
Dit is mijn restaurantje waar ik mosselen ga eten, als ik naar sluis ga. Hier kom ik al jaren . Het heerlijk zomermenutje, niet duur en superlekker. Vriendelijk personeel, hier voel ik me gewoonweg thuis..
Friedel denys
Geschreven op 2024-07-08 12:57:40
Top zaak.Komen iedere keer langs als we in Sluis zijn.
Familie Myny
Geschreven op 2024-07-08 12:09:18
Zijn ze heel de vakantie open? Is een eindje rijden van Zedelgem. Familie Myny, Eedelgem
Mario Vaneenooghe, Oostende
Geschreven op 2024-07-08 12:06:31
Een baas die Mario als naam heeft. Dat moet wel een goede zijn. Moet er dringend eens naartoe. Maar nu de Hollanders nog in het Europese voetbal meedraaien, zullen we nog maar wat wachten. Mario Vaneenooghe, Oostende
Jimmy Raes
Geschreven op 2024-07-08 12:03:52
Een super lekker restaurant. Altijd wanneer we gaan winkelen in Sluis (jammer genoeg maar twee keer per jaar) gaan we er steeds met ons gezin iets eten. Bovendien krijg je hier altijd een heel vriendelijke bediening. Daar kunnen veel Belgische restaurants nog veel van leren. Een Corner-fan. Jimmy Raes, Waregem
hendrick simon-paula
Geschreven op 2024-07-08 11:54:42
Welke familie beheert al ruim 35 jaar The Corner in Sluis?? de familie de Vreeze Wat zijn twee specialiteiten voor de zoetebekken in The Corner? De zeeuwse mosselen en steaks maar ook : paling en gebakken zeetong en zelf gemaakte chocolademousse . Bedankt en zeker een aanrader. familie Pierson Michel-Hendrickx simon-paula waaienburgseweg 64 8972 Krombeke

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.