Home > Hoera mosselen: win je voucher van € 80 bij Restaurant Den Gouden Karpel in Brugge

Hoera mosselen: win je voucher van € 80 bij Restaurant Den Gouden Karpel in Brugge

Geschreven op 7 juli 2024 om 07:13 door Mario De Wilde

Ha, daar zijn ze weer! Dat smakelijk goud waar we elke zomer zo verlangend naar uitkijken. Die volle grote schelpen waarvan je het water in de mond krijgt. Want wij Belgen zijn waarlijk gek op de grote(re) exemplaren. En dan weten de echte liefhebbers dat ze de lekkerste bereide mosselen vinden bij Restaurant Den Gouden Karpel in hartje Brugge. Wij leggen je graag uit waarom…..

Mosselen eten in Brugge: bij Den Gouden Karpel natuurlijk

Veel echte visrestaurants vindt men niet meer in Brugge. Maar zij die er zijn, behoren tot de absolute top wanneer je een lekker stukje vis wil gaan eten. Restaurant & Traiteur Den Gouden Karpel op de vismarkt, pal in het historische centrum van Brugge, kan je genieten van culinair bereide visgerechten, of kan je de kleine honger stillen in de fishbar. En hier worden de mosselen van topkwaliteit echt op hun best klaargemaakt. Daar waken zaakvoerders Ann Devriendt en Eric Ameloot dagelijks over. Naast het familierestaurant en de fishbar kan je ook terecht in de traiteurzaak voor dagverse vis of bereide visschotels. Alle drie de zaken sluiten perfect op elkaar aan in een modern en hedendaags interieur. Je bent er verzekerd van de meest verse vis, schaaldieren, fruit de mer en uiteraard topmosselen met eigen gemaakte mayonaise en handgesneden frietjes. Geniet dus van heerlijk culinaire visbereidingen ter plaatse in het visrestaurant en fishbar of thuis uit de traiteurzaak.

Vismarkt 9

8000 Brugge

tel.: 050 33 34 94

www.dengoudenkarpel.be

Wedstrijd win je voucher ter waarde van € 80

Zin in gratis mosselen met z’n tweetjes? Dankzij Restaurant Den Gouden Karpel kan je een voucher ter waarde van € 80 winnen. Volg Het Nieuws van West-Vlaanderen op facebook en/of instagram. Op die manier ontdek je alle nieuwtjes en de wedstrijden als eerste. Bezorg ons voor dinsdagavond 9 juli 2024 het antwoord op volgende vragen:

-Wie zijn de gezichten achter het populaire Restaurant Den Gouden Karpel?

-Wat is het adres van Restaurant Den Gouden Karpel?

Mailen voor dinsdagavond 9 juli naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be met als titel ‘Mosselen bij Den Gouden Karpel’. Opgelet: één antwoord per gezin en graag volledige naam en adres erbij.

2 reacties

Ward Ruyselinck
Geschreven op 2024-07-07 22:45:00
Waar zijn ze toch allemaal naartoe die echt goede familierestourants. Ik ben zelf 65 jaar maar ik zie overal fastfoot restaourants beginnen. Ik betaal liever ietsk meer waar het nog echt goed en gezond eten is. Ward Ruyselinck
Familie Buysschaert uit Brugge
Geschreven op 2024-07-07 10:26:36
Echt een heel goed visrestaurant waar Brugge bijzonder preus op mag zijn. Steeds lekker vers en vriendelijke bediening. Ik ga dan ook graag meedoen aan de wedstrijd en hoop dat ik eindelijk kans maak. Familie Buysschaert uit Brugge

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.