Home > Hilde en Ivan openen donderdag hun nieuwe Spar Colruyt-winkel in Wenduine

Hilde en Ivan openen donderdag hun nieuwe Spar Colruyt-winkel in Wenduine

Geschreven op 24 juni 2024 om 09:07 door Mario De Wilde

Komende donderdag 27 juni opent de Spar Colruyt Group-winkel in Wenduine opnieuw de deuren na een totale vernieuwing met veel aandacht voor duurzaamheid. Aan het roer staan Hilde Leenknegt en Ivan Kuyle, een ondernemend koppel met ruim 25 jaar ervaring als supermarktuitbaters. “We hebben er zin in,” vertellen Hilde en Ivan enthousiast. “We kijken er al weken naar uit om onze klanten te mogen ontvangen in onze spiksplinternieuwe Spar-winkel!”

Gesloopt en opnieuw opgebouwd

De oude Spar in Wenduine heeft plaats gemaakt voor een gloednieuwe, duurzame supermarkt van bijna 800 m² en opent op donderdag 27 juni. Uitbaters Hilde en Ivan: “De oude winkel werd volledig gesloopt en vervangen door een hypermoderne vestiging die voldoet aan de strengste bouwnormen. De winkel is vlot bereikbaar met de tram en ligt op 100 meter van de dijk. De klanten kunnen rekenen op een gemotiveerd team van 14 vaste personeelsleden uit de regio. “Tijdens de zomermaanden vullen we onze ploeg aan met 15 studenten en flex-medewerkers,” zo vertellen Hilde en Ivan.

Focus op verse producten

De vernieuwde Spar Wenduine volgt het concept van de nieuwste generatie Spar Colruyt Group-winkels, waar winkelgemak en lekker eten vooropstaan. “Volgens ons zijn de beste tijden de maaltijden,” zeggen Hilde en Ivan met veel overtuiging. “Daarom leggen we de focus op een uitgebreid assortiment verse producten die we ter plaatse bereiden, versnijden en verpakken in zowel de afdelingen charcuterie, kaas als traiteur en vers vlees.” De uitbaters hebben ook zwaar geïnvesteerd in de bakkerijafdeling. “Daar laten we onze pistolets en stokbroden rijzen en bakken we ze af,” legt het koppel uit. “Dat geeft een kraakvers resultaat met de beste smaak.”
Minimale milieu-impact

Net als de andere winkelformules van Colruyt Group hecht Spar veel belang aan duurzaam bouwen, met een zo laag mogelijke milieu-impact. “Voor het koeltechnisch gedeelte werd gekozen voor een duurzame CO2-installatie met warmterecuperatie in combinatie met vloerverwarming” zo lichten Hilde en Ivan toe. “Waar dat mogelijk was, werden de frigo’s uitgerust met glazen deuren om zo het verbruik en de CO2-uitstoot maximaal te reduceren.”
Feestelijke heropening

Op donderdag 27 juni opent de winkel haar deuren. Dankzij de speciale openingsfolder genieten klanten in de openingsweek van heel wat mooie kortingen. “En ook het openingsweekend laten we niet zomaar passeren. Dan trakteren we onze klanten op verschillende proevertjes,” beloven Hilde en Ivan, “als lokale buurtwinkel willen we er een gezellige en lekkere start voor iedereen van maken!”

6 reacties

Vermet Christine
Geschreven op 2024-06-27 08:20:34
Veel succes😘
Van Landuyt Marie Madeleine
Geschreven op 2024-06-25 15:59:10
Goede omgeving verse producten. EN PRIMA PERSONEEL. VEEL SUCCES....
Wendy
Geschreven op 2024-06-24 21:24:22
Top zaakvoerders ooit voor mogen werken in Delhaize in Koekelare mensen met en hart op de juiste plaats streng maar rechtvaardig. Kom zeker eens langs groetjes Wendy
Georg Zühlke
Geschreven op 2024-06-24 19:27:14
We wensen de nieuwe uitbaters en ook het hele personeel een fijne start in iets nieuws. Jullie maken de mensen weer blij . Dus toi toi toi 👌🌹🙋🙋
Noel decoene
Geschreven op 2024-06-24 19:27:07
Veel succes met je nieuwe zaak,,,,,indien mogelijk komen we eens af,,,,,groetjes
Jacqueline
Geschreven op 2024-06-24 17:47:52
Terug een winkel in onze buurt ben blij veel geluk x

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.