Home > Hieperdepiep…. voor de winnaars van de Lichterveldse fotozoektocht

Hieperdepiep…. voor de winnaars van de Lichterveldse fotozoektocht

Geschreven op 4 oktober 2023 om 08:30 door Mario De Wilde

Tijdens de maanden juli, augustus en september organiseerde het gemeentebestuur, dit jaar in samenwerking met Fotoclub Lidiac en Tuinhier naar aanleiding van hun 50 jaar bestaan, een fotozoektocht in en rond onze gemeente. Dit jaar werd zowel een wandel- als fietszoektocht georganiseerd. Deze editie werd opnieuw een succes met in totaal 885 ingediende antwoordformulieren.
Fietszoektocht
De winnaar bij de fietszoektocht, die alle vragen juist beantwoordde en de dichtste benadering van de schiftingsvraag had, is Geert Crombez. Hij ontvangt dan ook de hoofdprijs: een pakket Kadobonnen t.w.v. 100 euro, twee vrijkaarten voor de diashow van Lidiac en één abonnement voor Tuinhier. Naast de hoofdprijs waren er nog 10 nevenprijzen te winnen voor de mensen die het dichtst bij het antwoord van de schiftingsvraag zaten. Zij ontvangen elk een pakket Kadobonnen t.w.v. € 20 en een vrijkaart voor de diashow van Lidiac.
Wandelzoektocht
De winnaar van de wandelzoektocht, is Martine Van Wulpen. Zij ontvangt dan ook de hoofdprijs: een pakket Kadobonnen t.w.v. 100 euro, twee vrijkaarten voor de diashow van Lidiac en één abonnement voor Tuinhier. Zij ontvangt dezelfde hoofdprijs als bij de fietszoektocht.
Losse prijzen
Daarnaast werden per zoektocht uit alle deelnemers, vijf namen getrokken die een fietstas ontvangen en werd er één abonnement van Tuinhier verloot.

-Winnen een abonnement van Tuinhier: Astrid Lescouhier, Tine Willem.
-Winnen een fietstas: Rudi Serruys, Nicky Berghman, Amber Filez, Bart Goddyn, Sarah Baert, Christiane Vermeersch, Willem Naert, Johanna Deseck, Lio Debaeke, Luc De Clerck.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.